Ce treaba are chat-ul cu site-ul? Si la pariu ca nu erau numai minori la ora spusa de tine?
Normal si de drept, acest site se numeste "Toti pentru unu", noi adultii, u ar trebui sa-i judecam pe acesti tineri care au nevoie de sfaturile noastre.Hai sa ne punem in situatia lor si stim foarte bine ca, la fel ni s-ar fi spus cuvinte asemanatoare tie.Eu una ii sustin si poate sa faca fiecare ceea ce doreste, mai ales ca traim intr-o tara libera.
Dar ce treaba ai cu adolescenti de 16-17? ce te deranjeaza? ca nu inteleg...
E un site pentru toata lumea si din cate vad nu scrie interzis minorilor
Daca un minor este ales expert este pentru ca a raspunsurile au fost apreciate, uneori minorii sunt mai maturi decat unii adulti tot de aici dp site:-''daca nu iti place ca gasesti numai minori nu intra, sau pune-te in competitie cu ei, asa devii si u experta
at si gur nu te mai deranjeaza![]()
Nu vad ce legatura are exprimarea unei opinii cu varsta.Aici toti isi dau cu parerea incercand sa ajute alte persoane, ca doar asta este scopul acestui site.Probabil ca raspunsurile unor adulti chiar sunt irelevante, dar asta nu e important. Apropo, s-a adaugat o categorie "adolescenti" pentru ca adolescentii din ziua de azi fac parte din "cyber generation", ca sa zic asa.Deci prin urmare este un numar mult mai mare de adolescenti care utilizeaza un pc /internetul fata de cati adulti fac asta.Deci de aici mai multi useri, mai multi bani.Banuiesc ca stii cum sta treaba.
Si daca raspund si minorii la intrebari ce? ne dam si noi cu parerea. dc n-am avea voie? plus ca...intrebarile cred ca cele mai multe le au minorii(sau in general.adolescentii)pentru ca NOI avem nevoie de cele mai multe sfaturi.doar nu vine bunicamea sa intrebe daca sa se impace sau nu cu bunikmiu. cei care nu sunt trecuti destul prin viata au nevoie de cele mai multe ori de sfaturi nu? si daca avem si o parere despre ceva de ce sa nu neo zicem. poate cuiva ii prinde bine. poate nu.asta e decizia fiecaruia.
Da esti cam figuranta, lasa arfele sta cine vrea, cand vrea indiferent de varsta
Da, catre mine venea intrebarea. Prin ce ti se pare ca este pripit,, alesul asta de expert``? Puteai spune direct: Carmen. Da, stau pana tarziu la calculator si parintii stiu asta. Care-i baiu`?
Nu-ti convine cine este pe chat, poti iesi.
In ultima vreme, a inceput sa ma dezguste tare mult lucrul acesta la TPU: o conversatie se poarta dupa varsta.
Daca voi, adultii, ne dati astfel de exemple si incepeti sa postati astfel de intrebari, ar trebui de maine sa va raportam incontinuu. Stai linistita, am vazut multi,, adulti`` pe acest site, si cand zic asta ma refer doar la varsta biologica. Ce exemplu frumos! Ai stat pe chat, privit discutiile si ti-ai mai dat si cu parerea.
Hai pa, inteleapto!
Gina draga, diferentele de varsta de pe chat sunt zdrobitoare, cativa care se cred a fi maturi cu varste de maturi si celelalte pustoaice, in proportie coplesitoare, care vor relatii virtuale.Chatul este o pacaleala grosolana, daca vrei sfaturi, nu ai sa le gasesti. Tinerii de acolo isi pierd timpul, iar maturii viata.Este destul de greu de crezut ca o persoana matura de pe chat isi petrece tot timpul acolo nefacand altceva toata ziua, daca si tinerii care intra acolo au parte de parinti la fel de "maturi"ca cei de pe chat, este jalnic. Exemplul este evident, parintii nu isi pot prinde copiii pe chat, pentru ca nu au timp, ei insasi sunt pe chat.Cum poate fi un adult exemplu pentru un tanar? Cum poate supraveghea parintele copilul, daca acest adult-parinte isi petrece zile si ore pe chat?! simplu, nu poate supraveghea nimic.Nu poti avea pretentii, daca nu exista exigente.Parintii si minorii responsabili la acea ora sunt in pat, concluzia o tragi singura. Un copil care are o necesitate vorbeste cu parintele, nu cu oameni total necunoscuti pe internet, deci, in consecinte, sfaturile sunt excluse.Chiar te-as ruga sa intri mai des pe chat, sa observi conversatiile dintre acesti adulti si tineri, si sa ne spui si noua cate sfaturi gen:copiii, ce spun parintii vostri ca stati pana la ora asta tarzie? Fetelor, altceva decat sa impartiti id-uri cu persoane adulte, nu aveti de facut? N-ai sa vezi, eventual, se discuta "prieteneste", dar ce prietenie poate exista intre un copil si un adult necunoscut? Nu copiii sunt de vina, ci adultii care intra intr-un cerc vicios pe chat, negandid ca la randul lor sunt parinti si ca au niste datorii morale, care de altfel, pe chat nu exista. Zilele trecute unul dintre admini a facut o avertizare la relatiile dintre adulti si minori, si ca tot ce se discuta pe site, inclusiv pe chat, nu se sterge din memoria soft. ului, pentru ca legea interzice asa ceva.In cazul in care autoritatile cer informatii adminii nu le pot ascunde, si daca vreunul dintre useri face afirmatii de natura "imorala" la adresa unui minor poate fi pedepsit prin lege, accentuand pe faptul ca fiecare trebuie sa isi asume ceea ce scrie, mai ales la adresa unui minor, pentru ca poate raspunde in fata legii.Nu esti singura care a pus o asemenea intrebare, unul dintre useri a mai postat o intrebare despre pedofili si despre faptul ca adultii ademenesc pustoaicele pe chat si au discutii cu ele in privat, nu ar fi prima data pe site cand ar apare discutii copiate in copy paste si trimise mesaj la ceilalti useri, Userii mai vechi stiu despre ce este vorba, dar cum se mint singuri si traiesc intr-o lume paralela, cred, totusi, ca tot ce se vorbeste in virtual este si real. Unii dintre useri chiar incurajeaza aceste relatii adulti-minori, cu voie sau fara voie.Intra pe chat si ai sa observi singura.Cuvintele sunt de prisos, si nedumerirea pe masura.
Ii dau dreptate lui Lora, Carmen si Flav. Poate ca exista adulti, dar sunt doar cu numele sau cu anii, mental nu.Carmen si Flav pòate sunt singurii, care nu incurajeaza aceste relatii. Flav chiar insista de nenumarate ori, trimte fetele la invatat si la culcare, sau, uneori e mai dur si le da efectiv peste nas cand acestea se intrec cu gluma cu ceilalti pe chat.Sa nu-i confundam, dar realitatea este cu totul alta, ai dreptate in tot ceea ce spui.Totusi am incredere mai multa in tinerii care au in jur de 18-20 de ani, decat in adultii care sunt pe chat.Nu pot fi exemple, daca la randul lor isi petrec timpul pe chat sau pe site fara pauze.Cum poti avea incredere in sfatul unuia daca el, ca adult, nu este un exemplu demn de urmat? F
AlyssaSra întreabă: