E foarte sănătos și e și aesthetic totodată, arată bine și ca imprimeu și jucărie deci nu mă miră. e bine că și ceva sănătos e popular, pe lângă kardashiene și alte mizerii de genul
Pot sa stiu si eu ce e asa bun la avocado? o gura am luat, una singura si era sa vomit, mi s-a zis ca nefacut nu e bun pentru ca e untos, iar facut e mai ok, il trec oricum pe lista alimentelor pe care sa nu le mai incerc, e o lista selecta. Tot merele sunt mai bune si mult mai gustoase )))
Asta e un fruct leguma se consuma si crud,adica copt voiam sa zic dar nepreparat,nefacut.
Nu e chiar asa de rau cum spui,nici eu nu ma dau in vant,manainc doara daca e felie,daca e facut piure sa nu vad dar asa felii e ok,desi nu prea are nici un gust.
Asta este un fruct mexicanesc aia manainca ca altceva nu aveau
aia maninca avocado si cactusi
din aia nu am gustat ca probabil as vomita.
De bun nici eu nu vad cei bun la avocado,de fapt nu-i bun mai deloc, dar este folosit in restaurante mexicane, bagi si lamaie, astia baga lamaie la greu la orice mancare, fasole, avocado si lamai asta e baza baza 1 stejar 2
Imi daduse cineva sa gust, cred ca stia ca nu-i bun gol si a vrut sa ma ia la misto ))) nu exagerez ca in secunda 2 m-a trecut scarba mare, cand imi lacrimeaza ochii putin inseamna ca e grav atunci cand mi-e scarba de ceva, ca alimentul e sub nivelul marii.
Dar si tu cu avocado, Brutus?! Nu stiu ce sa zic dar suna a cacealma toata combinatia aia, are gust?
Idk, sounds pretty good to me :
100 de grame de pulpă de avocado conține:
26% din necesarul zilnic de vitamina K;
20% din necesarul zilnic de acid folic;
17% din necesarul zilnic de vitamina C;
14% din necesarul zilnic de potasiu;
14% din necesarul zilnic de vitamina B5;
13% din necesarul zlinic de vitamina B6;
10% din neceasrul zilnic de vitamina E.
De asemenea, fructul de avocado are în compoziție cantități mici de magneziu, mangan, cupru, fier, zinc, fosfor și vitaminele A, B1, B2 și B3. Totodată, 100 de grame de avocado oferă organismului 160 de calorii, 2 grame de proteine, 15 grame de grăsimi sănătoase (acizi grași Omega-3), 7 grame de fibre și 2 grame de carbohidrați.
Eu am o chestie, dacă e ceva ce nu urăsc să mănânc și e super bun pentru ce conține, îl mănânc de dragu sănătății. da, aș minți să zic că nu pot trăi fără avocado sau că n-as găsi cu ce să-l înlocuiesc, ideea e că mă pot bucura de avantajele lui în ceva de mâncare destul de bun.
de exemplu roșiile pot ele să conțină ce vor, toate beneficiile din lume, tot nu pot să mănânc.
Merci de timpul tau pentru informatii! Are de toate, zici ca a fost injectat de la inceput cu toate proprietatile si vitaminele, dar tot nasol la gust e nepreparat ))).
sa inteleg ca tu mananci pentru ca e sanatos, ignori eventualul gust mai naspa pentru sanatate, stiu ce spui, de obicei omul e taman pe dos, prefera sa manance ceva cu gust bun chiar daca la capitolul de aliment sanatos are 2 nivele sub mare. Rosii nu poti manca? Cred ca esti singura persoana careia sa nu-i placa rosiile, alta n-am intalnit pana acum ))) de ce nu-ti plac? Apropo, scuze de mesajul lung, mai ai probleme cu coapsa? am patit exact ce ai descris in intrebarea ta, 2 saptamani am fost cam ciung, atat m-a tinut si instant m-a dus gandul la intrebarea ta.
Pur și simplu nu-mi place deloc gustul, mi se par scârboase, am încercat de mai multe ori diverse tipuri și același rezultat. doar unele cherry crescute de unchiul meu în grădină am putut mânca și mi s-au părut comestibile, restul să nu aud
avocado are gust nașpa mâncat gol dar nici nu cred că e făcut să-l mănânci gol, cum am spus, nici unt nu cred că-l mănânci gol sau pe pâine, pui ceva peste el sau îl folosești ca să dai gust unei mâncări, așa e folosit și avocado. nu cred că cunosc vreo persoană să-l mănânce gol cu lingura sau feliile neînsoțite de ceva.
Da, e ok, mi-am făcut o radiografie la trimiterea medicului la șold și e totul ok, cel mai probabil, după ce zice ea, provine de la coloană cum stau mult jos la lucru. mi-a spus să fac pauze mai des în care să mă ridic, sport pentru coloană și eventual masaj să-mi facă cineva dacă mai am dureri.
m-am ținut mai strict de sport în ultimu timp și am grijă cum stau pe scaun și n-am maia vu probleme în weekend am mers mult și sămbătă și duminică and all good, deci cel mai probabil dacă ai probleme provin de la coloană
Nu stii ce e bun, acum pe bune...o salata de rosii cu zeama aia, cu niste omleta si cartofi nu se compara cu nicio mancare, e romanism pur! Alea cherry sunt si mai bune
Da, exact, are gust de grasime untoasa, de fapt simti in gura ceva topit insipid, bleah!
Ma bucur ca e ok. Da, fa miscare constant, cred ca de la statul jos ai avut durerile alea, bine ca nu e ceva nasol ca la ce boli au simptomele astea...m-am documentat putin si cand citisem de scleroza nu iti pica deloc bine, ma spamma Youtube-ul apoi cu clipuri la recomandate cu asa ceva )). Da, coloana ma doare uneori, deci de acolo sa fie, imi rezolv durerile trosnind-o + ceva exercitii de pe net si chiar functioneaza. Sanatate sa ai, inc-o data ma bucur ca e ok totul.
Are gust bun, are valoare nutritiva mare, e foarte usor de curatat, etc.
Nu e greu de inteles de ce a devenit asa popular
Toate sunt bune acum, dupa sute de cercetari cu privire la tot, si mie mi se pare ca toate legumele si fructele astea exotice sunt la fel de promovate
Majoritatea fructelor exotice au devenit populare in ultimii ani. Ne-am mai desteptat si noi putin, odata cu internetul am invatat si descoperit lucruri noi. Ce sa zic, l nu e chiar peste tot, dar avand in vedere cat de bun si sanatos e nici nu se putea altfel sincer. Jucarii, cercei si modele in forma de avocado sunt tot mai cautate avand in vedere forma inocenta si simpatica pe care o are, care se poate transforma cu usurinta in personaje amuzante.
Da, chiar a devenit popular in ultimii ani. Tot influensaritele astea cred ca au dat moda cu avocado. E un fruct delicios si foarte versatil.
anonim_4396 întreabă:
BogdanM275 întreabă: