| Drimmero a întrebat:

Mi se pare mie sau site-ul asta a ajuns o adunatura de relatii virtuale, despartiri, cupluri noi si tot asa?

82 răspunsuri:
| Drimmero explică (pentru justanotheruser99):

Vrajeli, tu ce mai faci?

| Daniel9988 a răspuns (pentru Drimmero):

Tin cu United deoarece daca va castiga Realul, iar va fi pusa in umbra Barcelona noastra.Iar vom fi nevoiti sa batem din palme ca niste foci de circ la,, reusitele'' lui Ronaldo...De s-ar cara cioroiul ala la voi in PremierLeague, ca in LaLiga ne-am saturat de asta.Da Doamne sa semneze Ronaldo Cioroiu' cu Manchester United si sa lase fotbalul in pace! S-a trezit lingurarul portughez pe stadion si se da mare vedeta...Nicodata nu va fi ca Messi sau ca Rooney(ca sa iau unul si din liga ta). Ronaldo=copie ieftina a jucatorilor autentici. Poate voi aveti de castigat daca pierde Man United, dar la noi e exact invers.Echipa asta o admir cat de cat pentru Mourinho, antrenor autentic.Asa antrenor sa fii adus la catalani, nu pe,, Verdeata'' care deja se apuca sa strice treburile echipei!

| Drimmero explică (pentru Daniel9988):

Pentru mine in acest moment Ronaldo este numarul 1, doar pentru el m-am bucur cand a luat Real UCL,, pe el il stimez inca de cand era pradatorul lui Utd si facea slalom cu apararea lui Arsenal, daca vine Ronaldo in Premier League, o sa dea de pamant cu Arsenal, iar ma voi justifica in fata diavolilor cum ca ei au fost mai buni si bla bla, e orgoliu mare de tot la mijloc, avand in vedere ca in 5 meciuri ne-au batut o data in ultima vreme, vom pierde mult teren in fata lor,, ceea ce n-ar fi de acceptat nici 100 de ani, prefer sa pierdem 10 meciuri consecutive, decat sa ne bata United un meci.
Iti dau cuvantul meu, Utd nu mai ia campionatul atat de curand pe cat spera fanii, mai ales cu Murila la carma.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Or fi vrajeli, dar uite ca functioneaza.
Eu? Ma distrez. Pun diacritice la o lucrare de 70 de pagini (Times New Roman de 12). Sunt la pagina 6, iar partea amuzanta e ca peste 9 ore trebuie sa o predau. Tie cum iti mai merge?

| Daniel9988 a răspuns:

Ronaldo a fost ceva...Acum vreo 4-5 ani.S-a hodorogit rau.Tu n-ai vazut ca a ajuns saracu' sa dea si pase gresite? Si cand te gandesti ce dribla pe Camp Nou...E epoca lui Messi acum.Gata,s-a terminat cu Ronaldo.

| Daniel9988 a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=_srJ3Mok2qs

Uita-te de la minutul 2.Este nou videoclipul.

De departe Messi si Ronaldo sunt zeii momentului, nu pot uita nici acum ce a putut sa faca Messi pe Bernabeu sezonul trecut, magicianul suprem!

| Daniel9988 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu te contrazic, Ronaldo este bun, dar prea primeste mingile pe tava.El fiind foarte solid, avand in avantaj si pozitia de atacant impins in extrema, doar trebuie sa astepte ca Modric sa ii dea pasa.De multe ori da gol si fara sa vrea, doar ricoseaza mingea din el.Nu l-am mai vazut sa faca sprinturi de alea nebune, ca prin 2010-2031.

Mult succes iti doresc pentru proiect!
Cum sa-mi mai mearga, ca tot omul supravietuiesc si eu, imi duc existenta si ma bucur de viata.

Ronaldo e prea mare pentru clubul celor multi, adica Real.
Sa vina la Arsenal,, il astept cu inima deschisa si cu zambete largi, uit de tot trecutul lui la marea rivala, un asa zeu trebuie stimata oriunde s-ar duce!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Mersi! Seară faină!

De asemenea, sanatate!

| Fatamuntilor a răspuns:

Nu as crede.Totul e caterinca!

| Drimmero explică (pentru Fatamuntilor):

Putin iz de caterinca a fost si intrebarea mea, am dat-o subtil pentru fratele Ray.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune adevarul prietene, iti e ciuda laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum era odinioara, dar da, acum e o adunatura... de golani big grin

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Tu pe unde te-ai mai ascuns,, Brokenico?

| GigiCelMaiPeste a răspuns:

Parerea mea: da. Unele intrebari nu au nici un sens, si nu inteleg cum de nu au fost sterse.Acum am vazut posturi in care cel care a postat "intrebarea"(cica intrebare, cand de fapt e o cerere)cere conturi pentru x, y, z, Sau intreaba ce face x, y, z, cand sunt destule tutoriale explicate pe net.Acesta ar trebui sa fie un site pe care sa ceri ajutor unor chestii nu tocmai usor de rezolvat.

| Satango a răspuns (pentru Speed99):

Vrei să facem istoria să se repete? big grin
Hehe, nu mă înțelege greșit, dar nu m-am putut abține.

| Satango a răspuns:

Sinceră să fiu n-am observat lucrul ăsta, poate pentru că nu sunt prea activă, iar atunci când sunt mă las atrasă de ceea ce mă interesează.
Chiar dacă o fi, nu e un lucru nou, oamenii se cunosc. Cine știe... poate într-o zi va fi ceva cu totul serios.
Pe cine deranjează, poate să evite. E simplu.

| Speed99 a răspuns (pentru Satango):

Nu te-ai putut abtine, ha? smug
Such a fking cock-tease...

Ți-am spus să nu înțelegi greșit.
Și n-am să-ți spun mai multe, încă din întrebare e contra subiectului.
smug

Si ma lasi asa, in suspans? puppy dog eyes

Hmmmm... da?!
Aș putea să mă îndrăgostesc. Nu mă risc :S

Sa te indragostesti la o postare contra relatiior? "Iubire interzisa"... suna bine, ce zici? smug

În cazul meu, nu e nimic interzis. Știi asta...
Nu e vorba de ei, ci de mine. Am mai iubit după un PC, telefon, webcam și mi-am făcut doar rău. Mă rog... asta sună prea serios.

Si nu ai mai acorda o sansa nimanui sa-ti dovedeasca (,) ca nu-i chiar asa? smug

Toata chestia asta a devenit prea siropoasa laughing

Doar dacă intră în schemă șanse mari de a deveni real. Nu țin să-mi pierd timpul. Am și eu o vârstă (18 ani, dar na laughing ). Sunt cu capul pe umeri happy

Exact, vezi, si eu 18 am - avem atatea lucruri in comun!

In fine, fac o mica pauza aici sa spun ca atunci cand o sa vada Drimmi conversatia noastra la postarea lui cu atitudine activista, sunt mari sanse sa i se opreasca pulsul.

E fată sau băiat?

Întrebări similare