| Piticaaaaa a întrebat:

Multe persoane sustin ca "adevaratul caracter al unei persoane nu il cunosti la prima intalnire,ci la ultima."... Insa la ultima intalnire,daca nu ti se spune nimic,daca nu primesti niciun raspuns,nicio explicatie,ci numai un "nu mai merge", ce caracter are persoana respectiva?

3 răspunsuri:
| CataC a răspuns:

Buna
Eu zic sa nu te mai iei dupa citate frumoase, caracterul nu e dat de o situatie.
Si eu m-am despartit de cateva ori fara foarte multe explicatii pentru ca totusi tii la persoana respectiva si motivele despartirii uneori sunt din vina ei.
Prefer sa-i zic ca nu mai merge si ca nu ma mai simt atras, sau ca nu vad un viitor impreuna sau mai stiu eu, ceva neutru, decat sa-i scot ochii si sa ne certam.
"Nu-mi place ca esti agramata si nu stii sa pui o cratima" nu e modul in care vrei inchei o relatie, preferi sa-i spui altceva. E doar un exemplu.

Toate bune

| Dariusuu a răspuns:

La prima întâlnire n-ai cum să o cunoști dar la ultima întâlnire fiecare merităm o explicație indiferent cu ce am greșit.

| MaliciousDeath a răspuns:

Prostii.Tu ii asumi un "adevarat caracter" in functie de cum te afecteaza pe tine relatia cu persoana respectiva.O sa fie doar o eticheta din sutele pe care le va primi in restul vietii. Poti doar sa presupui daca asta te face sa te simti mai bine.