Da am auzit si eu, un caz la stiri, ascultau o melodie incontinuu de nu mai stiu cate zile, si dupa s-au sinucis, sau mai e o melodie pe youtube care te indeamna la sinucidere...
POate poseda
@Silviu: Cred ca nu ai inteles raspunsul meu
Eu am dat ex: doar la o melodie care se afla pe net.
Tu te-ai referit la muzica in general nu? Numai muzica cu un continut care te impinge sa faci acest lucru absurd te indeamna la sinucidere!
Asa ca nu toata muzica te impinge la sinucidere[doar nu asculti de 3 zile incontinuu populara si mintea iti zice"hai ca ma sinucid" sau alte chestii] Nu toata muzica POSEDA, sunt anumite genuri! Bafta
Nu ma refeream la neaparat un gen de muzica. Sau daca te pui sa asculti 2 zile incontinuu. Atunci te sinucizi fara probleme .
Poate ca nu l-am inteles, insa cred ca nici tu intrebarea mea. Cuvantul "posedare" duce neaparat cu gandul la sinucidere? Sau ceva de genul acesta? Ori sunt eu mai greu de cap?
@anonim, in primul rand nu ascult asemenea muzica. Si in al doilea rand, nu ai tu par acolo.
Exista un program iDoser care are niste melodii care simuleaza la nivelul hipotalamusului (in creier) diverse efecte ale drogurilor etc. De asemenea mai exista seturi precum BrainSync - care contin melodii care au la fel efecte asupra mintii: de vindecare, de concentrare, de invatare rapida, ecstasy, deep sleep etc. Deci da, muzica poate transforma un om. Dar si mesajele subliminale - unele melodii au mesaje imposibil de perceptat de catre ratiune, dar cu tinta catre subconstient care preia mesajul si il executa fara ca macar sa iti dai seama
Poti deveni dependent de muzica, poti trai prin melodii. Asa cum calculatorul de face sa uiti de realitate, muzica gotica poate proceda la fel. Ajungi la deprimare, fiecare suparare, nedreptate o tratezi ca pe o crima si jelesti zile-n tregi, doar de dragul de-a asculta muzica mai cu inima.