Am unul bun(cel putin asa cred eu): Managerul unei echipe aranjeaza o intalnire pentru stabilirea programului de munca. Asa ca incepe sa spuna:
- mah baieti, uite eu propun asa: LUNEA nu mai venim la munca, e prima zi dupa weekend, nu avem chef...asa ca nu are rost sa mai venitm. MARTI - dupa 3 zile libere, de odihna, parca ai mai avea nevoie si de a 4'a, asa ca nu are rost, deci nici martea nu lucram. MIERCURI - e mijlocul saptamanii, trebuie sa ne castigam si noi banii cumva, asa ca venim sa municm. JOI - dupa o zi de munca suntem toti obositi, fara chef de munca, asa ca stam acasa. VINERI - suntem cu un pas in weekend, ne gandim la un gratar, iarba verde, o seara in oras, asa ca nu are rost sa mai venim la munca. Deci programul fiind stabilit,... daca sunt intrebari, va ascult. Unul din angajati intreaba: da' in fiecare miercuri?!
Salut! E un banc cu Alinuta...
Era odata Alinuta in camera, la geamul ei a venit un papagal si ii spune:"Te mananc, te mananc, te mananc!", la care Alinuta se duce speriata la mama sa si ii spune:"Mami, mami, ma mananca pasarica, la care mama ii spune:"daca te mananca, scarpina-te!"
\
O zi buna!
Dupa ce vine Alinuta de la scoala, se duce la mama ei si ii spune:
-Mama, mama, pot sa fac roata?
-Nu ca ti se vad chiloteii!
A doua zi:
-Mama, mama, pot sa fac roata?
-Nu ca ti se vad chiloteii!
A treia zi:
-Mama, mama am facut roata!
-Pai si nu ti s-au vazut chiloteii?
-Nu, ca i-am dat jos.
Doi liliceci stau agatati de o creanga si deapana amintiri:
-Care a fost cea mai naspa zi din viata ta?
-...pai... cand am avut diaree
Bula primeste ca tema la religie o compunere.In ziua urmatoare doamna profesoara de religie intraba:
---Sportescu, cate pagini ai facut?
---10!
---Bravo Sportescu! Belescu, cate pagini ai facut?
---20!
---Bravo Belescu! Bula, cate pagini ai facut?
---50!
---Bravo Bula! Cieste-mi prima propozitie.![]()
---Un cal mergea catre Ierusalim.![]()
---Si ultima?
---Un cal venea din Ierusalim.![]()
---Acum cuprinsul.![]()
---Tadama-tadam-tadam-tadam!
.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.
O femeie naste in strainatete. Dupa nastere ii trimite o scrisoare iubitului ei.
"Iubitule, am nascut dar nu am avut cu ce sa alaptez copilul asa ca il alapteaza o negresa si de aceea este negru. Te iubesc."
Barbatul trimite scrisoarea si la mama sa apoi ii trimite si ea una.
"Fiule, nici eu nu am avut cu ce sa te alaptez, asa ca ti-am dat lapte de vaca, dar n-am stiut ca te vei face un bou asa mare.Mata."
(Ideea acesui banc era ca tipa a mintit ca il alapteaza o negresa, ca de fapt copilu` l-a facut cu un negru, iar mama tipului si-a dat seama si i-a zis ", dar n-am crezut ca vei deveni un bou asa de mare)
Mai stiu o gramada de bancuri ia ID-ul asta si-ti zic cate vrei ![]()
crazy.girl222... poate ne mai cunoastem
... eu sincer am ras foarte mult la bancurile astea
LisaJulie întreabă: