Eu vreau să plec da după ce termin liceu.
Am o vecină care a plecat cu soțul ei in Danemarca și e misto acolo.
Acum ca Romania a ramas pe calea Europeana, probabil vor profita cam toti romanii sa munceasca pe lefuri de nimic in tarile Vest Europene.
Raman in tara Bucurestenii, Clujenii si cei care o duceau bine si inainte.
Si politicienii!
Asta v-au implementat cei de la Antena 3, România TV, B1, Pro TV, pe care înainte ii considerați mincinoși și știați cui aparțin aceste televiziuni, dar se pare ca știți doar sa votați fără sa votați singuri. Au ales alții pentru voi. V-au făcut varză! Sa vă văd anul următor, în toamnă. V-a promis Nicușor Dan ca va introduce în grădinițe, scoli "EVARS" (începând cu vârsta de 3 ani). Știai de asta sau ai votat doar pe baza la ce ți au spus televiziunile? Sa va stea în gât la toți ăștia care l-ati votat și să nu vă aud ca vă pare rău. Aici veți rămâne și aici se vor chinui copiii din cauza voastră!
Eu nu m-am uitat la televizor de mai bine de 7 ani. Toate informatiile mi le aleg cu grija si pe verificate. Nu stau pe tiktok sa-mi spuna CG, Gvrila, Simion, de puterea lui Dumnezeu si de tampenii din domeniul fantasticului.
Ca sa vezi si tu ca traiesti intr-o bula conspirationista si te duci dupa turma, ca ultima oaie, iti spun exact si concret ce au facut excrocii acestia pe care ii idolatrizezi.
1. CG, a fost omul din vechiul sistem comunist si toxic si a pupat papucii bosorogilor din securitate ca sa-l puna in functii cheie. Apoi brusc, fara sa stie nici un om de el, inaintea alegerilor cu 1-2 ani, a arso pe la televizor cu puterea lui Dumnezeu, cu pietre mistice, nanocipuri in cola, functii importante pe care cica le-a avut el, dar au fost si alea niste facaturi, a promovat legionarismul, lucru foarte penal in ziua de astazi. Efectiv omul era dus cu pluta si manca rahat, de iti venea rau. Dar hei, a prins bine la acea jumatate de tara care e analfabeta functional si care il urmareau pe tiktok.
2. George Simion, un fost scandalagiu pe stadioane, scria cu grafitti pe ziduri lozinci de genul: "Basarabia pamant romanes", etc. Si-au batut joc jandarmii de el si il aruncau ca pe ultima panarama prin dube. A facut scandal si circ oriunde s-a dus. A vazut ca prinde bine CG la public, s-a dat imediat pe langa el sa prinda influenta. A promis marea cu sarea, ca la final sa ne zica, ca vezi sanki, ca era campanie de marketing. Se inghesuiau lumea sa dea semnaturi pentru case la pret de pomana, de zici ca erau la moaste. Acum pe la final, s-a dus prin diferite tari si s-a pozat cu extremisti si oameni publici pentru publicitate. Donald Tusk din Polonia zicea ca nici nu stia ce era cu el acolo . S-a dus la o televiziune din franceza si ne-a facut tara de ras. In loc sa stea naibii in banca lui acasa si sa se focuseze pe tara lui si pe campania lui, a arso teleleu prin tari straine si manca rahat aiurea.
3. Faza cu Nicusor Dan, a fost filmata pervers pentru a-l denigra. El era in acel amfiteatru dand interviuri si era intrebat agresiv de un reporter, daca are de gand sa introduca in gradinita educatie sexuala? Nicusor Dan, nu a inteles intrebarea si a mai repetat-o o data dupa reporter, ca sa confirme ca chiar asta l-a intrebat. Fie vorba intre noi, daca ar fi sa ma intrebi pe mine asa ceva, as repeta si eu intrebarea pentru a fi sigur ca asta a vrut sa spuna. pentru ca intrebarea in sine, e foarte imbecila.
Iar daca stai pana la final si il ascuti, ai sa vezi Ca Nicusor Dan spune ca el va fi de acord sa introduca educatie sexuala in scoli, incepand de la o varsa potrivita subiectului respectiv, adica respectiv clasa a 6-a si clasa a 7-a. Niidecum la gradinita.
Inainte sa iei orice stire de buna, verific-o mai intai. nu o lua de buna din prima, chiar daca suna convingator.