| clauss a întrebat:

Nici nu stiu la ce categorie sa pun aceasta intrebare... oameni buni o intrebare pentru cei care doresc sa plece afara pe baza la nu stiu ce firma de recrutare,,, am patit o si am pierdut si comision si banii de drum, una peste alta 250 de euro, exista vreo modalitate sa mi recuperez macar comisionul?, nu pot sa va spun prin ce am trecut, cum aici ne a spus una si acolo s a intamplat alta si ca un sfat evitati firma sc elpida job srl din bucuresti, nu-i serioasa, evitati zona argos din grecia, ca turisti puteti sa va duceti, dar la munca, nu fa sfatuiesc

Răspuns Câştigător
| jordan_8604 a răspuns:

In cazul acesta ar fi trebuit depusa o reclamatie la politia din grecia si una la camera de munca din grecia.Deasemenea o plangere la ambasada romaniei din grecia.Plangerea si reclamatiile trebuiau sa contina urmatoarele acte.Copia dupa cartea de munca daca ai asa ceva, copie dupa buletin pasaport, copie dupa contractul de munca pe care l-ai facut cu firma de recrutare, copie dupa contractul de munca facut cu firma angajatoare, si eventual dovezi ca aceste firme nu isi respecta obliigatiile din contract, puteai face niste poze la locuinta respectiva, puteai de asemenea sa arati fluturasul de salariu.Aceste dovezi puse uin concordanta cu contractul ar fi aratat ca firmele respective nu isi indeplinesc obligatiunile cu privire la contractele pe care le incheie cu angajatii.Acuma nu poti decat sai dai in judecata, pentru asta ai avea nevoie de un avocat bun si multi martori, o idee ar fi sa iei cumva legatura cu cei care muncesc inca acolo pentru strangerea doveziilor.Deasemenea poti depune impreuna cu altii si in Romania reclamatii cu privire la faptele savarsite de aceste firme, poti face aceste lucruri la camera de munca, si la politie.
Mult succes!

3 răspunsuri:
| clauss explică:

Firma e legala, dar au mintit referitor cu conditile de cazare, de munca, aici au zis o casa, acolo era doar o camera murdara, munca intr o fabrica si in loc de 10 ore a 30 de euro, acolo se muncea 12 ore a 22 de euro, nu erau conditii, dar ei si au luat comisionul si stiau destul de bine cei acolo, pentru ca am fost trimisi la un grec prieten cu patronul agentiei de recrutare de aici

| jordan_8604 a răspuns:

Ptr a pleca la munca printrun contract de munca cu o firma este bine inainte sa verificati firma respectiva la registrul comertului si la ministerul muncii sa va asigurati ca firma are toate actele in regula si ca plateste contributia sociala la directia de munca.
Ptr a va recupera banii va recomand sa adunati mai multe persoane care sau inscris la acea firma si au patit la fel, angajarea unui avocat si darea firmei in judecata, asta numai daca firma mai exista. In primul rand mai bine mergeti la politie si depuneti o reclamatie, iar cei de la politie va va indruma mai departe. Multa bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt marian codreanu 0724900588 am fost inselat eu cu un cunoscut andrei trimis tot de elpida job de 800 Euro si surpriza tot ca si tine am patit in cypru sunama poate il legam pe grecu escroc