| Biiskrem a întrebat:

"Nimic nu e stupid dacă vine din partea ta."
Dacă ți-aș spune asta, te-ai simți jignit sau complimentat?

11 răspunsuri:
| AllyErr a răspuns:

Complimentată. Jignită nu aş vedea de ce să mă simt. laughing

| jamal000 a răspuns:

Fara indoiala este un compliment, prin care ii arati persoanei respective cat de mult o apreciezi, tii la ea.

| jrockfreak a răspuns:

As zice ca esti amorezat/a sau ca ma supraapreciezi. Sincer, m-as simti luata la misto daca mi-ar zice cineva asta. thinking

| doreal a răspuns:

Este un compliment. Eu cred ca prin acel mesaj ii arati persoanei respective ca ea face orice sa nu fie stupid ci din contra sa fie important pentru tine.

| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna! happy
Ar trebui sa te simti complimentat. E un fel de ''tot ce faci tu este bine''.
O seara faina, pa, pa!

| neca a răspuns:

M-as simtii ca liderul unui cult al carui discipolii dau din cap si se scobesc in nas la fiecare cuvant care il spun

Răspuns utilizator avertizat
NOname
| NOname a răspuns:

"Te accept aşa cum eşti", "îmi pari frumoasă, orice ai face", "te iubesc/plac necondiţionat", "orice faci/spui e fascinant şi adorabil", "orice lucru îl transformi în ceva frumos" ori "am prea mare încredere în inteligenţa şi înţelepciunea ta", "mi-ai demonstrat că părerile tale sunt infailibile"...?

Oricum aş lua-o, îmi sună a compliment.

| Trolli a răspuns:

Depinde pe ce ton o spune.
Poate fi compliment: "orice ai face, orice ai spune, eu voi fi mereu langa tine si te voi sustine indiferent de ce decizie vei lua"
2. Ironie. "Mdea, trebuia sa ma astept la asta din partea ta. De fapt, de la tine ma astept la orice."

| Darkness13 a răspuns:

*daca persoana care o spune vrea sa imi faca un compliment*
Eu:Mersi!
*daca persoana care o spune vrea sa ma jigneasca*
Eu:Vai, mersi! Nu-i asa ca-s speciala?
Oricom as lua-o tot a compliment arata happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As fi amuzata, stiind ca mai tot ce spun sunt doar tampenii.