Nu-i asa. "Bombele sexy" ajung de regula pe mana lautarilor, milioanerilor, etc. Si adesea sunt privite ca pe trofee. O femeie average, este de fapt cel mai in castig. Insa exista si ghinion. Matusa ta cel mai probabil a avut acest tip de ghinion.
Nu sunt de acord cu tine. Un bărbat nu îi oferă respect uneia care se poartă ca o damă de companie sau sunt "bombe sexy", ci doar o vrea pentru beneficiile sexuale cel mai probabil. Un bărbat adevărat și matur, îi va oferi respect unei femei pentru ceea ce e, ceea ce face, caracterul ei and so on. Lucrurile acestea aduc respect. Nu faptul că ești botoxata toată, umbli aproape dezbrăcată pe stradă și stai la braț doar cu grizonați pentru că au bani și mor repede.
Și eu pot să spun că sunt o fată average. Doar că eu sunt puțin mai băiețoasă, dar mai mult doar în sensul că fac multe lucruri "de băieți". Și oamenii care au trecut prin viața mea, în primul rând m-au respectat pentru ceea ce sunt și cum sunt și numai apoi mi s-au mai adus complimente pe baza aspectului fizic.
Să nu te demoralizezi. Să te focusezi pe aspirațiile tale și o să vină și bărbații la un moment dat. Doar să știi cum să îi abordezi și cu cine te anturezi, atunci când vor apărea.
Ai în pana mea 13 ani, vei găsi tu un băiat (sau o fată), dar o să vezi că e mai bine singur - mai multă libertate.
Nu este adevărat, frumusețea este subiectivă și oricum nu este nimeni așa frumos după standardele actuale.
Standardele actuale sunt de-a dreptul stupide si ireale, dar majoritatea, chiar daca nu ating ei insisi standardele, au asteptari ca partnerul/a sa le atinga.
Da.
Ai 13 sau 14 ani, o să îți găsești tu pe cineva la un moment dat. Eu am 23 ani, în noiembrie fac 24 și nu am avut o iubită.
Faptul că mătușa ta a trecut printr-o relație abuzivă e un exemplu dureros că frumusețea nu garantează respect. Respectul nu se „câștigă" prin aspect, ci prin alegerea unui partener care are caracter, empatie și maturitate emoțională. Iar dacă un om e predispus la abuz, frumusețea sau lipsa ei nu-l va împiedica.
O sa ai si tu iubita, stai linistit.
Te inteleg perfect. Si eu am sesizat barbati foarte average din punct de vedere fizic si material care pun pe matrimoniale ca asteapta aceea 0. 00001% posibilitate sa ii abordeze o femeie de o frumusete exceptionala si mentioneaza frumusetea ca ceva ce nu poate fi negociat. Nu zic ca sunt eu uratenia pamantului aici geloasa, dar sincer? Multe femei care par asa foarte frumoase, de fapt au mare grija si atentie sa se imbrace si sa se machieze intr-un fel care le exagereaza trasaturile pozitive. Careva sa zica. da standardele sunt ridicole, dar si frumusetea este un miraj trucat de cele mai multe ori. daca esti slaba si tanara poti sa fi si frumoasa cu ceva efort. Insa daca stai cu un om pana la urma il vezi si din unghiurile alea mai putin avantajoase, si ar trebui sa ii intereseze pe barbati mai mult decat aceea parte, sau sa lase loc de 'imbunatatire', sa vada frumusetea dincolo.