| GogosikaInfuriata a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac.Prietenul meu a plecat acum 3 saptamani de aici din oras ca sa plece la el in comuna, fiindca a ramas fara job straight face Lucrul cel mai dureros este ca nici nu a vrut sa-mi spuna ca nu mai vrea sa se intoarca pentru ca nu mai poate plati chiria, cheltuielile, mancarea etc. Si-a luat valiza, toate cadourile de la mine si computerul si a plecat cu ai lui. Eu am aflat de la varul lui, cel cu care impartea apartamentul, ca nu se mai intoarce, pentru ca nu se descurca.
Am ramas paf cand am auzit, inclusiv ca ai lui il vedeau zilnic plangand (el spune ca de dorul meu), ca ma iubeste enorm, intrebarea este cum poate cineva iubi astfel? Sa nu vrea sa-ti spuna ce planuri are, macar sa nu te mai implice si pe tine? Cand l-am intrebat de ce mi-a ascuns lucrul asta, ce a urmarit? ce ar fi vrut sa fac eu in cazul asta, sa-l astept la nesfarsit, nu considera ca meritam sa aflu si eu? Spune ca "de fraier a facut asta"! Acum sa intors de doua zile, pentru ca la sf lunii se angajeaza altundeva, dar nu stiu ce sa mai fac, ma surprinde mereu cu cate o bomba, dupa care spune ca "am gresit, am fost fraier". Sincer m-am cam saturat, nu stiu la ce sa ma mai astept. L-am sfatuit sa mearga la psiholog nici nu vrea sa auda! Am decis, sa-l las in pace, sa nu-l mai sun de 5 ori pe zi, sa nu-l mai presez sa-mi spuna ce a patit, de ce a devenit mereu ingandurat, trist, abatut etc. si sa-mi mai vad si de viata mea. Poate va reactiona intr-un fel, cand va vedea ca nu-i mai acord atata atentie si nu sunt mereu dupa toanele si starile lui de cele mai multe ori nefondate! L urma urmei toti avem probleme si neajunsuri, multi stau in chirii in alte orase si nu mai moare nimeni. Lui i se pare imposibil totul si astfel cade in depresii. Voi ce parere aveti? Un sfat bun daca se poate si fara glume cum le sta unora in caracter! Multumesc

Răspuns Câştigător
| haiZI a răspuns:

Probabil s-a simtit sau se simte rusinat de neputinta de care da dovada, adica ca nu se poate descurca.Sa-si rezolve propiile probleme, sa-si faca ordine in viata si poate dupa ce va fi stabil o sa va ganditi si la relatia dintre voi doi si la cum stau lucrurile, ce e de facut, daca continuati sau nu.pa