anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu te angajeaza nimeni daca ai strabism fie fata sau baiat asa e?

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
In ziua de azi nici sanatos daca esti nu te mai angajeaza.sad trist foarte trist.
Incearca.
O seara bunahappy

| Chiru_Ionut_1979 a răspuns (pentru caramela):

Merci de raspuns nu e vorba de mine ma refer in general nu am eu problema aceasta ai dreptate

| Dominicc a răspuns:

Eu nu sunt de parerea asta. Atata timp cat esti bun intr-un domeniu si stii sa faci un lucru bine si esti sigur pe tine, te poti angaja intr-un loc. Acum depinde de persoana, ce scopuri are, ce pretentii are de la locul de munca smd. Este o chestie subiectiva.

Dar ca sa dau un raspuns in mare la intrebare, ar fi Da, te poti angaja, fie ca ai strabism sau traiesti pe strazi happy

Pare mai greu, dar nu e chiar asa. Crede in tine happy

| caramela a răspuns (pentru Dominicc):

Bunahappy
Asa ar fi normal si corect.dar oare asa se procedeaza? oare cati oameni buni de m unca/cu studii/apti in domeniul fiecaruia se lovesc de mare zid..ba esti trecut/ba nu ai prezenta/ba nu ai experienta..si uite asa nimeni nu iti da sansa sa capeti experienta la locul de munca.
Lumea este rea.
O zi bunahappy

| Dominicc a răspuns (pentru caramela):

Adevarat. Nu toti sunt nascuti sa fie oameni de afaceri, milionari, oameni impliniti. smd. Dar toti pot ajunge acolo! Hai sa vedem partea mai buna a lucrurilor ca doar in fiecare. e o parte buna. Si sa gandim optimist in legatura cu planurile noastre.

"Dumnezeu ii iubeste pe cei cu manecile ridicate"

Întrebări similare