| anka a întrebat:

Nu vi se pare josnic sa te bati pentru averea cuiva drag dupa ce acesta a murit?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In principiu ai dreptate dar batalia are, cel putin, doi beligeranti, asa ca toti pot fi vinovati in mod egal. Eu, jurist fiind, chiar nu inteleg aceasta incrancenare, am vazut destule cazuri, se pare ca lacomia si ambitia nu au margini. Pe deasupra nici nu faci mare branza, succesiunea este reglementata precis si corect in Codul civil, asa ca nici o parte nu poate castiga mai mult decat i se cuvine conform legii. Mai mult, de regula, toate partile pierd (timp si bani), judecata dureaza si costa mult si se acumuleaza ura intre parti care sunt rude apropiate. S-auzim si de bine!

7 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Ba da, dar cu cine sa te certi daca pe ei atata ii duce capu'!sad

| Hombre a răspuns:

Intodeauna a fost asa, dupa ce ingroapa mortaciunea incepe batalia pe avere.

| Gigiku a răspuns:

Pe timpurile astea... cam nimic nu mai este josnic. Si suntem un popor luptator, deci sa nu te mire laughing

| olgutza_3910 a răspuns:

Da eu un pic josnic, dar depinde cred eu in ce conditii, daca asta e situatia si nu este alta metoda... e ok cred eu. Dar daca cineva a murit si tu vrei sa te razbuni numai pe partenerul ramas in viata, sau altcineva nu cred ca e bine, asta deja se face din principiu.Si in plus averea altcuiva nu te imbogateste asa mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare ceva cu adevarat josnic! Ai dreptate. Cea mai mare avere(e doar un fel de a ma exprima, daca intelegi ce vreau sa spun)ar fi fost persoana care ai pierdut-o, pe care nimic nu o mai poate aduce inapoi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa pare, josnic!, dar nu este asa. E ceva normal. Ca dovada ca este normal sa mostenesti, exista si legi care stabilesc cit, din ce a avut raposatul, in functie de gradul de rudenie.
Mostenirea nu inseamna numai -sa primesti - ci in anumite cazuri si -sa dai -! In cazul ca accepti mostenirea, preiei si datoriile si obligatiile decedatului... ( adolf )

| atianin a răspuns:

Daca ti-a lasat-o tia mostenire nu mi se pare josnic oricum mortul nu are ce face cu ea in mormant

Întrebări similare