Personal nu cred ca din cauza asta sunt barbati singuri sau femei singure, de fapt e alta cauza femeile nu gasesc in barbati din ziua de azi acel mascul alfa pregatit de vanatoare, pregatit de ceva matur, serios, multi barbati sunt metrosexuali si intra in freindzone, femeile nu vor altceva vor mereu ce au vrut si stramosele noastre un alfa, emanciparea femeilor e un pas inainte in evolutia umana, dar feminizarea barbatului nu e un pas inainte deloc
Motivele pentru care oamenii sunt singuri e faptul că ei vor să fie singuri. Atâta timp cât o persoană nu acceptă pe cineva în viața lui/ei sunt meniți la singurătate.
Vor sa fie singuri ca sa nu fie raniti, e un mecanism de aparare.
Daca alegi singuratatea, e ca si cum ai alege sa te sinucizi, iar cum sinuciderea e impotriva firii, la fel e singuratatea. Inainte o femeie nu te putea rani ca nu avea educatie, nu avea venit, era crescuta cu ideea ca "daca nu te mariti esti naspa, plus barbatul tau = stapanul tau", si ii trecea viata, in prezent stiu ca pot alege, si pot alege, stiu ca se pot descurca fara un "stapan", ca nu-s oi, s.a.m.d. Era simplu sa ai sotie fara s-o meriti de fapt, iar cum majoritatea nu stie ce sa faca pentru a merita, ramane singura.
Oamenii sunt diferiți, fiecare are motivul său diferit de ale altora pentru care e singur, deci e vina lui nu a nu știu ce emancipări. Încă mă întreb oricum, ce rost mai are să vorbim de emanciparea femeii într-o societate democratică unde sunt drepturi egale...
Sunt din ce in ce mai multi singuri pentru ca s-au saturat de basinile celor de langa ei. Intr-o era unde ti se da papucii ca nu ai fundul destul de mare sau gogu prea mare ( si astea inca sunt motive banale ) si ai de unde sa alegi mereu, nu multi mai dau 2 bani pe relatii de durata.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: