anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O lista cu cativa actori care au declarat ca sunt atei. Sunt eu singurul care ma suprinde unele nume acolo?

http://www.cinemagia.ro/......ezeu-6736/

11 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

De ce te-ar surprinde? lol@Ion Iliescu Credinta nu e ceva implicit doar. Ai sanse mai mari sa o nimeresti presupunind ca cineva e heterosexual decit ca e deist.

| William a răspuns:

Stai asa, daca e o lista cu actori ce cauta Ion Iliesscu acolo?

| sappy a răspuns:

Dincolo de surse, mai halucinant este sa-i vezi acolo pe Iliescu si Cheloo(dupa asta imi dau seama ca articolul este partial eronat)!

| KodrutZ a răspuns (pentru sappy):

Ateu breh, ATEU. Adica necredincios. Ce ti se pare halucinant ca astia doi sa fie atei?

| OnuOnulică a răspuns:

Stiam de majoritatea dintre ei ca sunt atei...

| Mădă0611 a răspuns:

Cheloo, la cat de ipocrit e, si la cat de prost il vad, nu cred ca e ateu. Doar Iliescu ma surprinde.

Charles Chaplin - Religie: anglicană (cinemagia)

| KodrutZ a răspuns (pentru Mădă0611):

De ce te-ar surprinde Ilici? E un comunist imputit care l-a lucrat pe la spate pe Ceasca si a nenorocit milioane de oameni. E celebra fraza cu care a cistigat alegerile Constantinescu in fata lui. "Credeti in Dumnezeu, domnule Iliescu?"

Răspuns utilizator avertizat
| SkyPilot a răspuns:

Ma surprinde prezenta puscariabilului ion Iliescu, vinovat de doua crime de genocid, printre oameni aparent normali.

| grab a răspuns:

Traiasca Cheloo! El nu a zis ca e ateu asa literal. A zis ca are ceva impotriva popilor si a manifestarii snoabe a religiei, parca asa. El crede ca exista CEVA acolo sus dar perceptiile sunt problema.

Răspuns utilizator avertizat