| aloken a întrebat:

O simpla intrebare.De ce copiii de 10-12 ani din ziua de azi se cred asa mari smar2.O sa va spun o experienta personala.Eu si cu un prieten de-al meu mergeam intr-un parc nu prea era nimeni ora era in jur de 4 PM.iI vedem pe respectivii copii (fiind un grup) doi se aproprie spre noi (unul "alb" celalalt "inchis la culoare")."Ce mergeti asa in figuri?".La inceput credeam ca fac o caterinca dar mai incolo cel "inchis la culoare" ii spune celui "alb" DAI! Se refera sa-i dea un pumn amicului meu (el ferindu-se) pe cel "inchis la culoare" l-am impins si dupa am fugit, restul grupului incepand si ei sa alegre.De ce am fugit? Pentru ca nu vad rostul complicatiilor cu politia.Nu am 18 ani deci eram destul de apropriat de varsta lor.Va intreb pe voi ce ati fi facut? I-ati fi dat un pumn celor doi sau ati fi fugit evitand complicatiile? Si sfanta intrebare de ce unii copii (nu ca eu nu as fi inca unul) din ziua de azi se cred asa tari si vor sa faca legea?

4 răspunsuri:
| Doarunaltutilizator a răspuns:

Sunt terminați, oricum băiatul ăla daca sta cu un tigan înseamnă că e că el(nu o luați in nume de rau, nu toți sunt așa), oricum când o să crească o să își dea seama cum e lumea de fapt și peste vreo 3 ani.
Daca ridicai pumnul la ei cred că se pisau pe ei de frica dar n-aveai nici un motiv să te pui la mintea lor si oricum tot tu ai fi avut de suferit daca aia aveau nasul spart sau o mâna ruptă și s-ar fi zis că tu ai inceput.
Daca aia au crescut în familie de sălbatici evident că o să ajungă că și ei, ei la varsta asta sunt foarte ușor de influențat de adulții din jur.

| Endoryus a răspuns:

Sa o crezi tu ca doar cei din ziua de azi.

| gabriielaaa a răspuns:

Sincer nici una nici alta discuta i cu ei îi moi frumos la întrebari si îi amenitai cu poliția si îi puneai să îsi ceară scuze. Asa ei acum se cred țări ca vai speriat si vor face încoronare asa. Nu contează ani si nici mărimea unui om ci să stii cum să te porți si să nu arăți ca tie teamă de nimic. De ție frică atunci când te porți corect si procedezi bine atunci undei spiritul civic din țara asta.

| andreeam1mm1m1mm1 a răspuns:

Da,ai facut bine ..si se cred asa pentru iti dai seama generatia asta e plina de figuranti si perversi chiar si de la cele mai mici vârste.