NOname are 27 de ani...De ce sunteti asa de rai, poate el/ea nu vrea sa o intrebe este mai rusinos/a... daca nu ai informatii despre o intrebare, nu mai raspunde, raspunde doar cine stie.Si daca nu stiti va dati tare cum ar fi @Elena.
Nu vrea sa fiu rea cu voi dar puneti'va si voi in locul lui/ei sa vedeti cum este
... Si te-ai decis sa ne intrebi pe noi, in loc sa-i trimiti un mesaj privat si sa intrebi, nu?
@LoveAnonim : Rusinos? Hai nu zau, e o lume virtuala, nu e ca si cum i-ai zice in fata si n-ai mai putea de rusine. Si cu ce m-am dat mare, mai geniu al anului 2011 de acum? Ne intreaba pe noi de parca am fi ghicitori, respectiv ghicitoare, in loc sa-i dea un mesaj privat.
@CookieMonster : Si chiar daca primeste foarte mult, poate si-ar fi gasit macar 30 de secunde sa-ti raspunda.
Si mai lasati-o cu ce rai pot fi unii, pentru ca nimeni nu a fost rau. Doar ti-am dat un sfat, dar daca ai impresia ca m-am adresat pe un ton mai ridicat, ei bine nu am facut asta. Iar daca asa ai avut impresia, asta este. Sau daca consideri ca ti-am raspuns cu rautate, imi cer scuze pentru ca nu e asa.
@Elena @GânduriNegre @mateea12 Am decis sa nu-i trimit un mesaj pentru ca, probabil, primeste foarte multe s i i-ar fi luat mai mult sa-mi raspunda, decat daca as fi intrebat aici... Ce rai pot fi unii frate
@CookieMonster atunci îţi respect decizia.![]()
Dar acum pune-te tu şi @LoveAnonim în locul meu, al lui @Elena şi al lui @mateea12. De unde să ştim noi câţi ani are?! Suntem ghicitoare sau ce?! Şi tot noi (nişte oameni simpli ca tine NU putem ghici nimic) suntem rele!![]()
Ce buni pot fi unii frate...