| Vizitiul a întrebat:

Obisnuiesti sa spui omului verde-n fata ce de doare in orice moment sau doar in momentul in care esti ametit de alcool? Crezi ca lipsa curajului de a spune lucrurilor pe nume atunci cand situatia o cere denota bun-simt?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ii spun omul verde in fata cam tot timpul.Prost obiceioh go onNu neaparat ce ma doare pe mine ci ce ma deranjeaza la el.Cu alcoolul nu le amno talking
Lasitate.Cu cat e mai multa cu atat e mai multa dezamagirewinking

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, nu arată bun simţ. Mereu am fost omul care să spună lucrurile direct indiferent dacă trebuia bun simţ sau nu. Sunt directă şi asa a fost mereu şi nu mă pot schimba. Nu are legătură cu alcoolul, nu a avut niciodată. Ci pur şi simplu asta e firea mea. Dacă am ceva de spus zic, dacă nu, nu. Întradevăr uneori spunem şi aiureli dar apreciez mai mult o persoană sinceră decât una care îţi spune doar când e ameţită. Dacă asta crezi spune mereu, nu doar în anumite momente! Baftă!

| Daiana_1737 a răspuns:

Da, in primul rand eu nu nu consum alcool.
Dar spun tot ce gandesc si am de suferit pentru ca putini sunt cei ce vor sa auda adevarul, majoritatea prefera doar spuma.
Eu spun tot ce gandesc si ador sa le dau persoanelor peste nas cand gresescbig grin mai ales celora ce se cred mari inteligenti.
DE ce sa tac?!?
No way! am dreptate? o spun cineva greseste dar asteapta laude? in nici intr-un caz x(
Spun ce este de spus! cu toate ca am de pierdut!
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Bubu a răspuns:

Eu sunt o persoana foarte directa, daca nu. mi convine ceva iti spun in fata direct fara ocolisuri, chiar daca uneori am d pierdutwinking Dar cred ca e mult mai bine sa. i spui acelei persoane ce nu-ti convine la momentul potrivit decat sa-i spui peste catva timp cand faptul este consumat. Unele persoane o sa aiba cu siguranta o parere proasta despre u daca ii spui cum stau lucrurile cu adevarat si doresc sa le spui numai lucruri frumoase chiar daca sunt niste minciuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt genul de persoana care lasa mult de la ea doar pentru a lasa lucrurile sa se desfasoare intr-un mod normal, indiferent daca sunt sau nu sub influenta alcoolului.
Cine a zis ca din faptul ca spui lucrurilor pe nume denota curaj? Cred ca este vorba doar de siguranta care o ai si incredere( ti-ar lua ceva timp sa te gandesti daca-i spui sau nu Madonnei ca miroase a transpiratie).