![]()
Adica persoanele din jurul drogatului se dezvolta mai mult si mai bine decat drogatul?
Este vorba de relatia om natura, omul fiind parte din ea, el chiar este natura, aici e vorba de un fel de relatie de sange dintre iarba din el si iarba de afara
Mai gandeste-te putin la structura ''ascult cum iarba de afara creste''.
Sau auzi iarba care creste in apartament, marijuana
Nu.Cred ca o sa ai o noapte alba.Te mai las sa incerci. Daca nu voi primi raspunsul corect in urmatoarele zile voi divulga misterul.
Am spus deja ca ''iarba din mine'' reprezinta drogurile iar a doua structura e metaforica.Inca un indiciu ar insemna sa raspund la intrebare si problema e ca nu pot sa-mi dau singur funda.
Pai doar atat. Ce mai vrei? Adica esti obsedat dupa mai mult si mai mult. Adica asculta, e o asteptare pentru urmatorul consum.
Asculta cum iarba creste...pentru mine e o asteptare, ca dependenta... Nu stiu alta interpretare nu am poate iti ghiceste altcineva. Chiar sunt curios de interpretarea ta, sincer.
Esti drogat si privesti in jur..sau esti drogat si ti ai luat un film
ca ai auzi cum creste iarba de langa tine
''Faptul cum''.Fii atent la verbul ''a creste''. Gaseste-i un sinonim.Si nu uita ca lui Burebista i-am spus ca a doua structura e metaforica.
I-am spus si lui GreyN si iti spun si tie ca sa fie jocul corect.Gasiti un sinonim pentru cuvantul ''a creste'', integrati-l in fraza si nu uitati ca a doua stuctura e metaforica.Bafta!
Dar si iarba din a doua chestie are sens metaforic sau doar "a creste"?
Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.
Copy-paste:
Da, iarba e metafora.Fiti atenti, prima iarba sunt drogurile iar a doua iarba reprezinta cu totul altceva.Gasiti ce inseamna iarba din a doua structura si veti rezolva problema.
Nu stiu de ce poza ta de prfil mi se pare foarte ciudata ![]()
Pai poate ala care fumeaza are gazon, are curte, si lasa iarba sa creasca si nu o tunde. Adica nu face ce ar trebui sa faca.