| `KiddO` a întrebat:

Offf. Acele linkuri cu "gbx.ro" au devenit enervante! Eu zic ca ar trebui sa ii suspendam pe cei care dau acele linkuri. Aici unii chiar au probleme si ei dau linkul sustinand ca acolo se afla raspunsul. Frustrant nu? Sa ii suspendam?

13 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Eu am inceput sa ii raportez! mai mult de atat va las pe voi sa faceti

| Hmmmm a răspuns:

Dmonik-sunt mult mai multe fetelaughingde azi dimineata raportez in prostie si am dat deja de vreo 4 fete care fac asta.sunt singura ca vor aparea mult mai multe.ieri era doar una care facea asta.

| anka a răspuns:

Am raportat cativa dar as prefera daca nu li s-ar aproba asa zisele raspunsuri. De acord cu voi.

| lays a răspuns:

Si eu am raportat dar vad ca nu se sesizeaza nimenioh go on

| Ioana1984 a răspuns:

Buna sa stii ca si eu ma chinui de vreo cateva zile sa atentionez pe multi in legatura cu site-ul asta www.gbx.ro deoarece te prostesc, si e plin de virusi. Fetele de pe site au bagat la orice intrebare si tampitul asta de site, e ceva de necrezut, poate cineva de sus de pe site-ul TPU o sa ne ajute sa stergem toate tampeniile astea. Fetele de pe TPU care bag adresa asta cred ca tot ce zboara se mananca, dar e gresit. Da eu sunt de acord sa-i suspendam.

| Mera a răspuns:

Si eu sunt de acord.
De ce si-au mai facut cont pe TPU. daca ei nu vor sa ajute pe nimeni?!
Nu puteau pur si simplu sa scrie o intrebare in care sa puna linkul de la gbx.ro si sa ceara oamenilor sa intre?

| Ruxy_1106 a răspuns:

De fiecare data cand vad un specimen de asta ii raportez raspunsul. :-|

| ladygaga a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Si pe mine ma enerveaza.

E adevarat, am si eu cont acolo pe gbx.ro dar nu trimit linkuri aici pe TPU.

| mhg a răspuns:

Şi pe mine mă enervează lucrul acesta.

| rosto a răspuns:

De acord, am raportat in prostie pana acum, dar vad ca degeaba straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am raportat si am trimis si o solicitare administratorului sa fie avertizate cele doua (sper ca sunt doar doua!) fete!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| amage a răspuns:

Sunt de acord cu tine.Si mie mi-au dat destule link-uri d-alea...happy