| Kynext a întrebat:

Omul isi foloseste doar o parte din creier(3-10%)....Adevar sau mit?big grin

Răspuns Câştigător
| mariutza a răspuns:

Adevar...

12 răspunsuri:
| JustMeFlory a răspuns:

Posibil sa fie adevar! iti dai seama? Daca foloseam 100% din creier, eram toti Einstein!laughing)

| psiholoaga a răspuns:

Adevar.

| bluerose a răspuns:

In cazul unora e un mare adevar laughing

| Silvia a răspuns:

Foarte adevaratlaughing

| Deea_1936 a răspuns:

Este adevarat!

| cioko19 a răspuns:

Adevarathappy.

| Betty18 a răspuns:

Este pur si simplu crudul adevarsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu va spun stiintific faptul ca este un mit.capacitatea neuronala este folosita la maxim, ganditi-va ca daca nu ar fi asa, nu toti ar merge la fel sau vedea la fel, cum nu toti ar gandi la fel.capacitatea de a gandi si a face conexiuni savante: iar prin savante exprim calcule, metafore, ce vreti voi sa exprimati prin :"e destept"este intr-adevar, diferita, dar ocupa doar o mica parte din creier.restul se ocupa cu :conexiuni de tipuri: reflexe, analizatoare, sexuale, etc.
deci per total, omul isi foloseste aproape tot creierulbig grin
va multumesc, am incercat sa ma fac pe cat posibil inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adevarat, dar vorba lui "Justmeflory" este aiurea, din ce moment se presupune ca daca un om ar putea folosi macar 20% din creier ar putea sa se ridice de la pamant cu propiile forte, iar la 100% ar deveni cunoscator absolut, ar stii viitorul, trecutul, ar putea comunica prin telepatie si multe altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca foloseam 100 % din creier am fi in a 10 dimensiune, lumea va fi de 10 ori mai evoluata...Momentan folosim maxim 5%, doar Einstein avea 7%

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul foloseste doar 9, 3 % din creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu!