Nu, nu este. E o ora ca oricare alta in care diavolul are exact puterile pe care i le oferim noi.
Hahahaha
Te-ai uitat la "The Exorcism of Emily Rose"?
Yepz... whatever
Nu, 3 nu e ora diavolului
Nu.Eu stau tot timpul pana la 4-5 dimineata si pe la ora 3 ma simt cel mai bine(nu sunt satanist). Nu cred ideea asta.
Sincer nici eu nu cred. dar am citit pe internet ca multor persoane li se intampla lucruri ciudate la 3 noaptea.si ca ora 3 noaptea ar fi ora diavolului iar ora 3 ziua ora angelica.http://ro.netlog.com/groups/Povesti_de_Groaza/forum/messageid=1126
Este a doua oara cand ma trezesc noaptea si incerc din rasputeri sa imi mentin controlul asupra propriului creier, ma simt pierdut in el, voci slabe pe care nu le inteleg vorbesc peste mine in cap, si sunt nevoit sa vorbesc intr-una sa ma rog la Dumnezeu pentru a iesi din aceasta stare. Beau aghiasma imi pun crucea peste cap, ma rog, imi uit cuvintele, simt ca ma prabusesc intr-o prapastie si dispar, simt o prezenta distrugatoare in mintea mea, nu este clara e un haos. Ma rog la Dumnezeu, ma duc langa cineva din familiei si il rog sa se roage pentru mine, il implor pe Dumnezeu sa ma ajute, sa nu ma paraseasca. Senzatia ca fugi din propriul creier si haosul ala preia controlul e groaznica. E a doua ora cand se intampla. Din pacate dragii mei, de fiecare data s-a intamplat la ora 3 AM, atata am de spus. Mi-e groaza de un nou atac, e ingrozitor.
Nu am ce link sa iti dau pentru ca nu caut chestii de genul. Dar, ora 3 chiar este ora "diavolului". De fapt se zice ca la ora 3 dimineata a inviat Iisus deci Satan 'sarbatoreste' asta adica isi bate joc de invierea lui
anonim_4396 întreabă:
FuNdITaPeNtRuMiNe întreabă:
anonimlove întreabă:
FreddieM întreabă: