| Stefff a întrebat:

Ora 3 noaptea ora diavolului? da sau nuhee hee? daca aveti ceva linkuri legate de asta dati-mi si miebig grin.

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu este. E o ora ca oricare alta in care diavolul are exact puterile pe care i le oferim noi.

| Klara a răspuns:

Hahahaha laughing
Te-ai uitat la "The Exorcism of Emily Rose"?
laughing
Yepz... whatever happy
Nu, 3 nu e ora diavolului oh go on

| giovana a răspuns:

Nu este ora diavolului happy, este ora... ta!

| nutzu' a răspuns:

Nu.Eu stau tot timpul pana la 4-5 dimineata si pe la ora 3 ma simt cel mai bine(nu sunt satanist). Nu cred ideea asta.

| Stefff explică:

Sincer nici eu nu cred. dar am citit pe internet ca multor persoane li se intampla lucruri ciudate la 3 noaptea.si ca ora 3 noaptea ar fi ora diavolului iar ora 3 ziua ora angelica.http://ro.netlog.com/groups/Povesti_de_Groaza/forum/messageid=1126

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si tu crezi asa ceva? Eu la ora 3 dimineata dorm, trezeste-ma si atunci o sa dai de dracu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brigaela are dreptatewinking totul este din imaginatia noastra si de credinta noastrawinking de ce Dumnezeu e atotputernic? pentru ca lumea crede in elwinking cam aceiasi chestie ar fi si cu diavoluwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, e adevarat, nu stiu daca ora diavolului.sau ce... dar am auzit povesti cum k Hristos a murit la 3 ziua, si noaptea cum e chiar opusul...cunosc persoane care daca stau treze pana la ora aia nu pot dormi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este a doua oara cand ma trezesc noaptea si incerc din rasputeri sa imi mentin controlul asupra propriului creier, ma simt pierdut in el, voci slabe pe care nu le inteleg vorbesc peste mine in cap, si sunt nevoit sa vorbesc intr-una sa ma rog la Dumnezeu pentru a iesi din aceasta stare. Beau aghiasma imi pun crucea peste cap, ma rog, imi uit cuvintele, simt ca ma prabusesc intr-o prapastie si dispar, simt o prezenta distrugatoare in mintea mea, nu este clara e un haos. Ma rog la Dumnezeu, ma duc langa cineva din familiei si il rog sa se roage pentru mine, il implor pe Dumnezeu sa ma ajute, sa nu ma paraseasca. Senzatia ca fugi din propriul creier si haosul ala preia controlul e groaznica. E a doua ora cand se intampla. Din pacate dragii mei, de fiecare data s-a intamplat la ora 3 AM, atata am de spus. Mi-e groaza de un nou atac, e ingrozitor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chestia asta se zice ca ii valabila la alta religie si alt crestinism...deci chestia asta ii doar in mintea ta este subconstientul tau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De diavol? ma:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se zice ca 3 noaptea e ora diavolului pentru ca intre ora 3 si 4 dimineata se intampla cele mai multe jafuri, omoruri etc pentru ca intre 3 si 4 somnul omului e cel mai adanc

| Kunai a răspuns:

Nu am ce link sa iti dau pentru ca nu caut chestii de genul. Dar, ora 3 chiar este ora "diavolului". De fapt se zice ca la ora 3 dimineata a inviat Iisus deci Satan 'sarbatoreste' asta happy adica isi bate joc de invierea lui

| princess_2636 a răspuns:

Sunt de acord cu Lexi

| Lexi a răspuns:

Ora 3 este batjocura satanica asupra Sfintei Treimi. (The exorcism of Emily Rose)

| Alexis_9030 a răspuns:

Asa se zc eu m-am sculat la 3 noaptea si mia sunat cu necunoscut

| AlinFifty a răspuns:

E oraaaaaaaaaaaaa 3 noaptea laughing))))).
ascult harpp cord -3:30