Vrajeala curata intrebarea ta! Caci, chiar de-ai avea acele obiecte tot n-ai putea vraji pe nimeni, fiindca n-ai sti cum sa le folosesti. Exista adevarate ritualuri pe care numai cine le cunoaste le poate indeplini.Se spune, dupa cate am auzit, ca harul si ritualul se transmite de la mama la fiica. Dincolo de asta, iti poti folosi farmecul personal pentru a vraji pe baiatul care-ti place(sau fata, daca esti baiat)!
Te referi la magia neagra!?
mai, de existat... exista, dar eu cred mai tare in Dumnezeu, si vreau sa cred ca vrajile nu se ating de mine, se spune ca, daca nu crezi in ele, nu te "ating"!
vrajile se fac, din cate am auzit eu de pe la babele din sat, cu obiecte personale ale celui pe care vrei sa-l vrajesti, dar nu numai!
de obicei se fac pe haine, pe fire de par, fotografii si mai sunt niste lucruri inspaimantatoare, pe care daca vrei sa le stii am sa ti le scriu in privat, mai sunt si copii pe site...si nu vreau sa-i sperii!
(apropo, tu cati ani ai?)
Pe tot ce vrei, insa esti convins(a) ca ajuta? Daca esti increzator(oare)) in astfel de metode, e treaba ta. Totusi trebuie sa te gandesti ca intotdeauna poate exista o persooana care poate face vraji care sa actioneze impotriva vrajii initiate de tine.
Pentru a-i amagi pe prosti poti folosi orice obiect. Spui ca-l ai de la mama Omida. Sper ca esti o fata culta si nu crezi in vraji, te amuzi doar.
Florine lasa misto-urile ca te trazneste de nu stii ce-ai patit ![]()
Da, sa speram ca vrei sa faci o gluma nu un gest de disperare, e trist cand oamenii ajung in asemenea stari. Hai, acum, suie-te pe matura si adu-ne o primavara frumoasa
Vrei sa faci vraji? crezi ca poti tine pe cineva linga tine cu vraji? sau sa l desparti. e o prostie ce vrei tu. ai credinta in dumnezeu. consider ca ce este scris sau sortit asta e. nu e bine ce vrei sa faci
Pe prezervative![]()
![]()
ca cred ca de aia ai postat intrebarea anterioara cu cele mai ieftine prezervative![]()
Ca sa faci vraja de invizibilitate trebuie sa amesteci apa cu ulei putina cenusa si o frunza si le amesteci si apoi rostesti urmatoarele cuvinte zeita a farmecului da-mi puterea sa ma fac invizibil aceste cuvinte le repeti de trei ori!