Da.
ne trebuie craj pentru tot ceea ce vrem sa o facem. daca nu am avea curaj am fi ca niste legume, ca niste robotei ghidati d unii mai curajosi decat noi.
Da si nu.Curajul sa stii sa asculti, curajul sa stii sa te ridici in picioare la momentul potrivit
Astea sunt cele doua tipuri de curaj esentiale
Da, da, da!
Daca nu faci un lucru la momentul potrivit din frica atunci iti va parea rau tot timpul.Trebuie sa ai curaj(bineinteles in limitele bunului simt)ca pe urma se da in tupeu si in alte chestii urate.
Consider ca da, curajul imbinat cu inteligenta, te face un om fermecator, care poate intreprinde orice si care poate face in viata lui asa cum isi doreste, orice fel de activitate. Nu ma refer la faptul de a fi temerar, de a face sporturi periculoase ci, la simplul fapt de a actiona. Pentru a actiona trebuie sa stii ce faci si apoi sa ai si curajul sa treci la actiune, fara acestea doua cred ca, notiunea de fericire la care ai facut referire, n-ar exista.
O sa-ti dau un exemplu, cunoasti pe cineva, iti place dar n-ai curajul sa-i spui ori sa-l faci sa inteleaga sentimentele tale, astfel fericirea va trece pe langa tine si tu nu ai parte de ea. Daca insa esti istet, diplomat si poti sa-l cuceresti pe omul in cauza, ai doar de castigat, poti sa ajungi la fericire, in caz contrar doar vei jindui dupa ea.
Nu stiu daca la acest gen de probleme te-ai gandit, dar mie asa mi se pare ca raspunsul meu este potrivit la aceasta intrebare.
Fiecare are dreptul insa sa inteleaga ce vrea si mai ales sa actioneze in viata asa cum poate chiar daca nu are parte intodeauna de curajul necesar pentru a trai, a arde ca o flacara, ori a vegeta ca o floare.
Curajul si persevereanta a facut ca specia noastra sa prospere deci legea junglei
Da, cu siguranta.Cu totii visam la momente in care putem avea aceasta fericire insa ea necesita ceva pentru a ajunge acolo. Cei care au curaj sa treaca peste acel"ceva"au fericirea.
(insa fericirea este un termen relativ
)
Buna. A avea curaj? Eu consider ca iti trebuie mult curaj pentru a fi fericit in viata, degeaba ai inteligenta necesara pentru a fi fericit, daca nu ai curaj sa faci nici un pas in aceasta directie.Trebuie sa ai curajul sa risti pentru anumite lucruri, unui l-ar numi 'nebunie', adica sa ai un pic de curaj si sa infrunti cele mai mari temeri ale tale. Fara curaj nu poti sa fii fericit.