| Lumy a întrebat:

Pe voi va ajutat tot timpul site-ul asta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, socielizez, am nevoie de voi, si de tine, pe unele da pentru ca sunt timide, pe altele da ca raman insarcinate si nu stiu une-i himenul, pe altii da ca nu stii daca au ovare si tot asa.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Categoric că nu!
Informațiile cele mai elocvente le găsesc în cărțile de specialitate.
Pa, pa.

| cipri08 a răspuns:

Pe mine ma ajutat totdeauna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpul! trebuie sa te gandesti ca e ca o fantana unde arunci un euro sau doi si apoi iti pui o dorinta, asa si aici, nu trebuie sa ceri raspunsul azi, asteapta-l doua trei zile si va veni nerd

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, m-a ajutat intotdeauna. Intr-adevar, am pus in general intrebari prin care imi doresc sa aflu parerea oamenilor despre diverse chestii care ma preocupa. In afara de asta, m-a ajutat sa ajut oameni, ceea ce pentru mine conteaza si m-a ajutat sa cunosc fatete ale personalitatii umane, unele nebanuite inca.

mariana
| mariana a răspuns:

Acest site este facut pentru a da si pentru a primi ajutor, dupa deviza "Toti pentru unul si unul pentru toti". Eu m-am axat mai mult, sa dau ajutor, insa atunci cand am avut si eu intrebari, am avut langa mine prietenii virtuali de pe TPU.
Cred ca si tu poti fi de ajutor si atunci, se va bucura de raspunsurile tale, un om ce asteapta cu infrigurare sa nu mai fie singur, nestiutor, ori ingrijorat. Multa sanatate si mult succes in activitatea pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma ajuta sa ma relaxez la munca atunci cand ma plictisesc.
citesc, ma amuz si timpul trece mai usorwinking

| arysa a răspuns:

Da m-a ajutat pentru ca am gasit raspunsuri la multe intrebari care ma framantau si in plus e un mod placut de a petrece timpul(ajutand). De cand e TPU nu mai stiu ce e aia plictisealawinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, sunt intrebari si raspunsuri din mai multe categorii, raspund la care stiu, invat de la alti useri sau caut pe google ce nu stiu, ma distrez, consider acest site un castig pentru fiecare din noi.

| marsy a răspuns:

Da. m-a akutat intotdeauna! ma simt mai bine cand aflu parerea cuiva. primesk un sfat. doamne ce lume buna pe aici. love struck
mersi la toti. v-am pupachet

| Orannginna a răspuns:

Da si sunt foarte fericita ca l'am gasit. Il iubesc pe bune, imi place, comunicam, ne sprijinim reciproc si toate lucrurile care se mai pot face. happy