Poti urmari toate episoadele pierdute in lb. hindi pe: http://www.rajshri.com/Video/Dulhann-Ep-586. Vezi ca episoadele au doar 20-22 min, asa ca va trebui sa calculezi.La noi se dau cate 2 ep. Sindura nu a murit, va aparea si o va face pe nebuna. Amar sa insurat pentru ai "spala" cumva onoarea lui Gauri. Ea va ajunge in casa lui Amar si o va ajuta pe Divya care are probleme cu sarcina. Oricum serialul se va lungi pana prin iulie.
Daca link-ul nu te va duce la episodul dat intri pe www.rajshri.com si apoi pe TV Show, apoi cauti serialul.
Sindura se pare ca s-a innecat in raul numai stiu cum se numeste.
)
Si Amar s-a insurat cu tipa aia pentru. ca oamenii din sat nu erau de acord ca ea sa tina acel post entru un strain, si ei credeau ca amar a profitat de fata in hambar.Si au vrut sa profite si ei de ea.
Si atunci Amar a luat-o si s-au casatorit. ![]()
Sindura a vazut intr-un rau si a murit si Amar s-a insurat cu Gauri ca sa ii salveze onoarea in fata satenilor pentru ca au inoptat intr-o coliba pentru ca i-a prins ploaia.
Eu urmaresc serialul...pai Sindoora a cazut intr-un lac si a murit.am auzit ca se va reincarna...Amar s-a insurat cu Ginghi deoarece cand fratele ei cu care trebuia sa se insoare a murit intr-un accident a sarit din autobuz in fata lui Amar care era cu masina. Amar a venit la Ginghi acasa si ea a crezut ca este ala cum l-o fi chemat si a inceput cu ritualuri delea posturi si parinti nu au putut sa ii zica si pana la urma s-au casatorit.
selena_4874 întreabă:
9PM întreabă: