anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru expertii care mai sunt pe site: Ii trimitem un mesaj Ralucai prin care ii instiintam demisia noastra? Lasam locul altora?
Ma bate acest gand de ceva vreme si imi este cam aiurea sa fac singura acest pas.

9 răspunsuri:
| DeNyyy a răspuns:

De ce vrei sa cedezi locul altora care nici macar jumatate din raspunsurile tale nu au? tu dai niste raspunsuir ffff bune.ar fii pacat sa nu mai fii expert.pentru ca tu chiar meriti aceasta functie...mai gandeste-te
succes :*

| Malvina24 a răspuns:

De acord cu ❤°º•★DeNy★•º° ❤. Ce ai Carmen? Crezi ca vrea cineva titlul tau de expert? Draga mea, nu esti superiora sau mult mai buna doar pentru ca esti expert.Cu siguranta noi te-am aprecia si fara a fi expert, lucru care nu te defineste ca persoana, un titlu nu arata personalitatea cuiva! Daca Raluca te-a desemnat expert TPU nu a fost asa degeaba, ci pentru ca ai fost de folos pe site, ramai tu exper! Pup

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De ce?

| paramore a răspuns:

Am eu o idee mai bunahee heefa-ti alt cont asa nu mai esti expertwinkingsi devii iartongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deja i-am trimis mesaj Ralucai.
Citez din mesajul scris: Dupa parerea mea, acest titlu inseamna implicare, responsabilitate, lucruri pe care eu nu pot sa le ofer in aceeasi masura ca acum ceva timp... Nu doresc sa fiu incadrata in categoria expertilor care nu mai trec pe site.(bine, nu va scapati chiar acum de minetongue ).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora Tocmai am motivat alegerea facuta. Dupa cum am spus, nu doream sa pun semne de intrebare unora, asa ca am decis sa vad daca mai este cineva de aceeasi parere cu mine(se pare ca nu). Din cate stiu, psiholoaga, Flav si harciog au fost experti dar au refuzat(pe atunci, nu prea intram des pe site deci nu prea stiu motivele, e, pe ale lui Flav le intuiesc), si nu as vrea sa se inteleaga ca le urmez decizia sau alte lucruri.
Citeste mai bine justificarea mea si vezi ca doream sa nu fiu singura care face acest lucru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da tu te rog un exemplu pentru ceilalti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tapaj de modestie, astea nu-s lucruri de trambitat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit multe raspunsuri si intrebari care iti apartin si nu stiu de ce vrei sa pleci, crezi ca cei care intra pe acest site si nu au respect fata de ceilalti au viata multa pe acest site? spor la treaba si nu te lasa ca Dumnezeu a inzestrat pe unii cu mai multa minte ca sa dea si altora, este adevarat ca nu toti isi vad lungul nasului dar apa trece pietrele ramin