| adi4ever a întrebat:

Pentru madam Raluca adminul acestui minunat site.
Este normal ca de fiecare data cand intru pe site sa ma loghez? M-au exasperat aceste logari de fiecare data.
Si vreau sa stiu de ce tot se aproba fiecare intrebare idioata de pe site gen:aia care vrea sex, aia cu numarul lu justin biberon si ale acelui utilizator minune angelinthedark si multe altele, chiar siteul asta se duce de rapa? Vreu sa se rezolve chestiile astea mai ales aceea cu logatu de fiecare data

10 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Exista mesagerie privata. Şansele ca Raluca să'ţi vada mesajul sunt destul de scăzute, avqnd în vedere că sunt o gramadă de întrebări pe site. Logarea se face o data pe zi(din motive de securitate). Daca bifezi căsuţa cu "Azi ţine'mă logat"(sau ceva de genu worried ) o sa rămâi toata ziua logat, dar a doua zi va trebui să te loghezi din nou. Exista funcţia de raportare(dar trebuie folosita în scopurile create, adică să scăpăm de întrebările inutile, nu de întrebările care nu ne convin)

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Probabi azi sunt ceva probleme. Şi mie mi s-a întâmplat sa mă delogheze. Dar sunt sigura că se vor rezolva curând

| AnaEindragostita a răspuns:

Pai ady poti sa dai LOG IN TOATA ZIUA ssi pe mine ma enerveaza

| gabriela a răspuns:

Eu, inainte de toate as dori un ton normal! Observ ca te adresezi unei persoane de sex femenin, nemaivorbind ca este si admnu' " acestui minunat site "! sunt multi in afara de tine care chiar considera asa! Traim vremuri in care avem dreptul la libera exprimare, deci pana nu injuri, nu faci reclama, ai un vocabular decent...este totul in ordine. Apoi ca mai apar copii, naivii si cativa mai neinformati, asta este scoput TPU, sa ne ajutam, sa-i ajutam pe cei care nu gasesc raspuns in alta parte. Nu este posibil sa fie controlat fiecare intrebare pe un site de o asemenea dimensiune. Ai posibilitatea sa ajuti.raporteaza! e gratis!

| iuandfto a răspuns:

Cand iti faci cont pe un site trebuie sa accepti niste termeni printre care si logarea pe site. Nu cred ca ai vrea ca cineva sa intre pe contul tau si sa inceapa sa injure pe toata lumea iar tu dupa asta sa fi tras la raspundere.

| adi4ever explică:

Am bifat si casuta aia minune dar degeaba

| adi4ever explică:

@eluveitie Am bifat si casuta aia minune cu tine-ma logattoata ziua si tot degeaba
Faza cu raportatul intrebarilor e o mare abureala cand era un ratat pe site sangerous pana la masa il raportam de mii si milioane de ori si nu ii se facea nimic

| adi4ever explică:

@eluveitie Sa sti ca daca mi se intampla doar azi nu reactionam dar de cand m-am inregistart nu creca m-a tinut vreodata logat 1 zi...deci asta nu creca mai e problema

| Helene a răspuns:

Chestia cu logatu` mi se pare destul de ok.Trebuie sa te loghezi doar o data pe zi! Si cred ca mai bine ar fi fost sa scrii anonim numele lui angelinthedark. Ok, toata lumea are problema cu logatu` si intrebarile stupide.Mai de mult una zicea ca Justin Bieber e cel mai frumos din lumelaughing Pana apare unu` nou e continuarea.As/am vrea sa se rezolve problema da` nu cred ca se poate face ceva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt logat de 3-4 zilelaughing), poate nu te cunoasteraised eyebrows