Povestile trebuie spuse ca sa traiasca
Asa spune Vlad Petreanu.
Credem ca si voua va plac povestile frumoase despre oameni si micile victorii din lume. Pe asta se bazeaza si cautatoriidepovesti.ro, un site dedicat povestilor ascunse in bibliotecile publice din Romania, asa cum au fost ele gasite de Vlad Petreanu, Radu Paraschivescu, Catalin Stefanescu si Irina Pacurariu.
Povestile lor se regasesc in ebook-ul gratuit „Cautatorii de Povesti” disponibil pe site, iar cartea tiparita va fi lansata la targul de carte Gaudeamus, Bursa de Contacte, vineri, ora 17:00.
Ganditi-va la un pusti care joaca fotbal, iar prietenii il tot tachineaza ca exista unu’ pe un site, Feisbuc, care are acelasi nume ca el. Manat de curiozitate, pustiul se duce si cauta. Cum credeti ca a reactionat cand l-a descoperit pe fratele lui mai mic de care nu mai stia nimic de 5 ani de zile, de cand parintii lor au divortat si tatal a plecat cu cel mic in Finlanda? Asta e doar una din povestile pe care o sa le gasiti in cartea „Cautatorii de Povesti”.
Lansare pe care, apropo, se pare ca o asteapta cel putin 1600 de oameni.
Da, ar trebui spuse. Asa au trait si acele povestiri cu care noi am crescut, si ar trebui spuse pentru a se bucura si alte generatii de ele. Insa, generatiile din ziua de azi, nu mai apreciaza o poveste buna...
Foarte interesant... uneori chiar ne arătaţi nouă ce persoane plăcute sunteţi!
In opinia mea, da. Asa consider. De fapt, cand povestim intram intr-o ''lume a jocului''.
Felicitari pentru proiectul interesant! Abia astept sa-mi gasesc ragazul sa citest e-book-ul!
Sa mai vada si romanu ceva interesant din cand in cand nu e rau, mai cunoaste si el lumea
Mdap...cred ca trebuie transmise..spuses..mentionate pe undeva, sau undeva ca sa traiasca.![]()
Ele sunt tinute in viata doar prin simplul fapt ca noi le transmitem de la om la om. O poveste daca este pastrata generatii intregi devine din ce in ce mai valoroasa
badriel întreabă: