Prea putine lucruri sacre pe pamant. Exista cazuri in care prietenia este sfanta, dar mai exista si cazuri in care este pura afacere (in cele mai multe cazuri).
Doresc sa mai spun ceva. Cand prietenia devine afacere, tind sa cred ca niciunul dintre cei implicati nu are de castigat, ci de pierdut. Una e sa crezi ca ai castigat ceva si alta e sa castigi cu adevarat. Multi se mint pe ei insisi la acest aspect. Cand prietenia este un lucru sacru, toti cei implicati au doar de castigat, nimic de pierdut.
Pentru unii este un cuvant sacru, dar pentru unii este doar interes sau o afacere.
Eu iti spun un singur proverb international si cu asta spun tot:cine gaseste un prieten adevarat gaseste o comoara.
Nu exista prietenie intre oameni fara interes. Poate ca in viitor se schimba target - ul, dar inceputul e intotdeuna o afacere.
O afacere care poate fi profitabila in timp, ambele parti au de castigat si de pierdut in acelasi timp.Normal ca la rezilierea contracutului se lasa cu scandal dar asta e viata.Cu cat ai mai multi prieteni cu atat nu ai niciunul.Am zis!
Neagracaceara întreabă: