Sunt pro pentru cainii care au fost identificati ca periculosi....desi sincer cred ca le e mai bine morti decat sa stea in adaposturile sustinute de primarie.
Sunt cat se poate de PRO!
E absurd ca oamenii au ajuns sa prefere sa fie muscati in orice moment de niste caini, pe motiv ca "sunt si ei suflete".
Hai sa fim seriosi. E ridicola chestia asta. Plus ca eu unul nu le vad rostul pe strazi, fie ca musca sau nu.
Contra, clar. Nu ar trebui omorate animalele, unele au mai mult suflet decat noi. Ar putea romanu' sa puna un ban ca sa ajute la eutanasiere, da' cum romanu' e zgarcit lipit pamantu', prefera sa fie muscat decat sa plateasca ceva :/
))
Te contrazici singura!![]()
Si tu spui ca romanii ar putea pune bani pentru eutanasiere.
Deci esti PRO.
Nu ma contrazic
Recunosc, am scris gresit. Nu voiam sa zic eutanasierii, voiam sa zic sterlizarii...Greseala mea
A, deci ti-ar conveni sa dai bani pentru sterilizarea lor, nu?
Da, decat sa se inmulteasca si sa fie omorati, mai bine dau bani pentru sterlizare
Adica nu te inteleg. De ce ai da bani pentru ca ceva ce nu iti apartine sa traiasca in continuare?
Fie el caine, pisica sau orice altceva?! Putini oameni doresc sa ajute o persoana care are nevoie de o operatie sau ceva indispensabil. Dar pentru caini vad ca suntiti foarte multi...ca sa vezi unde a putut ajunge prostia umana. ![]()
Aaa, si prima data am crezut ca ai facut iar o greseala in cazul "sterlizarii", dar vad ca s-a mai repetat o data.
Sunt pro eutanasierii, este o problema generala si daca nu se face ceva acum numarul cainilor o sa creasca si mai mult. Iubesc animalele dar cu toate astea iubesc oamenii mai mult si problemele cauzate de cainii vagabonzi trebuie rezolvata cumva. Am umblat prin strainatate destul de mult si pot spune cu mana pe inima ca nu am vazut caini vagabozi.