Amuzant pentru unii, dar in acelasi timp, si trist :(
https://www.google.ro/......ps?/search
Ma acum na, daca aratau oameni ce sufera de boala Lou Gehrig n-ar fi avut atat de mult succes campania.Cand vezi celebritatea preferata ca face asta esti la modu "Oh, ce **** mea de taran tampit e ALS? Oh, pare ceva grav, ow ow ow hai sa donez donez banii de seminte si cola si apoi sa ma laud ca am facut asta".Tot ceea ce conteaza e ca s-au strans aproape 100 de milioane de dolari in scopul gasirii unui tratament. Faptul ca noi, oamenii inteligenti si simpli, suntem dezgustati de narcisismul celor care fac Ice Bucket Challenge si nici macar nu pomenesc de vreun site unde poti dona sau de boala in sine e un pret mic.
Nu sunt de acord cu tine. Chestia asta poate fi facuta intre prieteni, pentru distractie. Daca vedetele intr-adevar doneaza niste bani, bravo lor. Dar nu vad nimic rau daca te distrezi turnandu-ti o galeata de apa in cap. E ca si cum ai merge la strand si te-ai arunca in bazin ca un "dement", cum ai zis tu. ![]()
Ma gandeam si eu sa pun o intrebare despre acest fenomen numai bun de scuipat.
Acest ice bucket challenge a aparut din senin, pe mine m-a luat pe nepregatite.E intr-adevar, o moda d-aia tampita cum e harlem shake.Se va plictisi in curand lumea de ea.
Pe mine nu ma intereseaza nici un fond.Cum strangi fonduri? Asa? Turnanduti apa in cap ca prostul?
E de mentionat faptul ca asta e cea mai mare prostie a sezonului.Tot mortul a auzit de ea.Cred ca si cainele meu a auzit de ice bucket challenge.
Le doresc sa li se rugineasca galeata si sa o vanda la fiare vechi, la tigani.Sa faca si connecter bani.
De fapt, eu as vrea sa se faca mai des chestii de genul, nu doar cu scleroza. Macar asa se mai dau bani unde trebuie. De ar face si politicienii din Romania la fel, sa se provoace unul pe altul sa dea bani(la cati au numai ei) pentru constructia unei autostrazi...ar fi ceva!
O parea o prostie, dar e cu mult peste Gangnam Style, Harlem Shake si alte bazaconii, fiindca se dau niste bani cu mai mult folos.
hannahmontana_6510 întreabă: