| Lily_7736 a întrebat:

Pt ca este vara si se poarta pantaloni si fuste scurte am decis sa merg la alergat, tocmai din motivul ca picioarelor mele nu le-ar sta bine in tinutele acestui sezonbig grin Am incercat de vreo 3 saptamani sa fiu mai atenta la alimentatie, iar de vreo 2 zile am inceput sa alerg(in jur de 30min/zi)Problema ar fi aceea ca nu vreau ca marimea sanilor sa se modifice(80B) Si asa. dupa parerea mea, e mica! So. ce ma sfatuiti? Se poate slabi la picioare(poate si la abdomen) fara ca dimensiunile sanilor sa fie afectate?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Eu fac sport d un an.la inceput faceam doar aerobic, p urma m-am apucat si d alergat.acum alerg cate o ora p zi, fac aerobic d 3 ori p saptamana cate 2 ore si innot d 2 ori p saptamana cate 2 ore. fac destul d mult sport, zic eu, dar marimea sanilor mei nu s-a modificat, nici macar forma lor.si eu am exact aceeasi marime ca si tine si exact aceeasi marime o aveam si acum un an. daca era sa se intampla ceva cu sanii mei se intampla.prin urmare eu zic ca nu ai pentru ce sa te ingrijorezi. daca mie nu mi-s-a intamplat nimic nu ti se va intampla nici tie. spor la alergat!

3 răspunsuri:
| Luori a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa iti faci griji! Alergand, corpul tau se "modeleaza" si sunt sigura ca rezultatul iti va fi pe plac.

| BBcoth a răspuns:

Daca mananci destul de sanatos si 3 mese pe zi, fara sa faci foamea, te asigur ca nu vor fugihee hee

| corina_1048 a răspuns:

Va ca mine alearga o ora si diminiata maninaca 1 iaurd sinplu dedupamasa corba si seara o felie cu gem sau ce va usor