| Ion1989 a întrebat:

Rostul vietii este doar sa muncesti, sa castigi bani, sa bei, sa dormi, sa mananci si c*ci? Mie mi se pare ca unii oameni degeaba traiesc, mai bine nu se nasteau, nici macar nu lucreaza nicaeri, nu s-au realizat cu nimic, unii au 50 de ani si in viata lor nu au lucrat nimic si locuiesc cu parintii care sunt in varsta si traiesc din banii lor, daca nu au muncit nimic, ce fac la 65 de ani? Nu au muncit nimic, nu ies la pensie, trebuie sa te realizezi cu ceva, in viata asta trebuie sa devii un cineva, sa stii sa faci ceva, nu doar sa mananci sa c*ci si sa dormi, degeaba existi doar ca sa ocupi spatiu

12 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mai era ceva in lista: sa fu*ti si la urma sa mori.

| LuminaRece a răspuns:

Lenea e boală grea!

| EuSiNimeniAltcineva123 a răspuns:

Viața nu are scop. Trebuie să ne bucurăm de lucrurile mărunte din ea(o plimbare, un film, un serial), etc.
Să muncești nu înseamnă că ești "realizat", iar cei care nu lucrează nu sunt. Nu ai de unde să știi ce e în sufletul unui om.
Și dacă o persoană nu muncește o perioadă nu înseamnă că nu o să muncească niciodată. E imposibil să ajungi la 65 ani fără să nu muncești deloc.

| angel6lust a răspuns (pentru LuminaRece):

Cucoană mare care cere de mâncare.

| angel6lust a răspuns (pentru EuSiNimeniAltcineva123):

Există din păcate oameni perfect apți de muncă care stau pe ajutor social de la un anumit partid cu trei trandafiri roșii pe el și al cărui nume rimează cu LSD.

| angel6lust a răspuns:

Ioane, da` văd că ai mai întrebat dacă ești pe pământ să mănânci, să f*ți și să deșărtezi veșnic. Ai vreun fix? rolling on the floor.

| danpopa777 a răspuns:

Scopul vietii este unul singur ioane: FERICIREA; daca tu esti fericit traind stilul de viata descris de tine, foarte bine, daca nu, trebuie sa descoperi ceea ce te face fericit.nu este obligatoriu sa fi mare boss, sa te realizezi financiar si sa ai 3 gagici tunate ca sa fi fericit, unii zic ca fericirea vine din lucruri marunte. cei care nu muncesc si n au realizat nimic in viata, numiti de unii "lepre", nu ocupa pamantul degeaba, au si ei rolul lor, nu trebuie sa i judeci. doar Dumnezeu poate judeca, dar nu o face niciodata. Succes!

| Violleta2022 a răspuns:

Buna intrebarea ai pus, care te vizeaza direct!

Ce faci la 65 de ani?
Pai te vom lasa sa mori de foame si frig, ca banii pentru asistenta sociala nu vor mai exista, iar parintii tai nu mai sunt in viata, nemaiavand cine sa-ti dea de mancare, daca acum iti place doar sa trandavesti.

| darrio2007 a răspuns:

De acord. Tu in ce categorie te incadrezi?

| Cresta a răspuns:

Daca nu ai educatie, doar dormi, bei, mananci.
Pune-te cu burta pe carte si vei realiza maimult. Placerile in viata nu sunt doar bautura si sexul.

| J0B0MAT a răspuns:

Atâta timp cât scopul vieții nu e definit în mod obiectiv și general, toate celelalte sunt doar idei subiective.Nu se știe nici măcar de unde a apărut viața prima dată, de scop nici nu se pune problema. Poate că viața a apărut ca o eroare, iar scopul ei ar fi irelevant. Care ar fi scopul planetelor, ori al meteoriților, când fiecare e diferit și face altceva? Cred că scopul e ceva temporar, personalizat, de exemplu scopul meu e să trec strada ca să cumpăr de mâncare. Mănânc ca să trăiesc și trăiesc pentru că e o obișnuință pentru toți, ceva ce faci constant fără să te gândești la asta, căci altfel ai avea în plan să mori.Motivele pentru care trăiește fiecare pot fi numeroase: pentru că îți place, ai un copil, o familie, ai o carieră frumoasă, ori anumite planuri care necesită timp.Toate astea pot fi întrerupte brusc de un accident, o boală și viața ta se schimbă complet sau încetează.Nu putem spune că nu ți-ai atins scopul când viața nu are un scop definit, iar cu toții realizăm zi de zi mici scopuri și cu siguranță mereu am avea ceva de făcut. Dacă să zicem ai avut ca scop să îți iei o mașină și ai reușit, apoi îți vei propune mergi într-o vacanță sau să îți iei o casă sau tricoul x care e la modă și tot așa.Dar nu cred că se trezește fiecare dimineața și se gândește că scopul lui e x și de aia trăiește, pur și simplu trăiește.Iar oamenii nu sunt doar un scop și valoarea unui om nu poate fi rezumată la atingerea sau nu a unui scop.
Mă uitam la povestea unui palestinian care a fost luat prizonier și torturat de israelieni și până la urmă a murit.Omul nu avea case, mașini, copii, o carieră extraordinară, dar ar fi inuman să spui că a existat degeaba pentru că nu a avut toate astea sau un anumit scop. A fost o ființă care merita să trăiască, oricum ar fi putut și e compet greșit să judeci pe cineva care nu îți afectează viața.