| BUBULINA a întrebat:

S-a lansat sicriul cu aer condiţionat!
dupa parerea mea este o tampenie
voi ce credeti?

http://www.gandul.info/......video.html 3931; 2705806#video

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Si curentul electric consumat, cine il plateste? consumatorul?

24 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mi-a intrat ceva aseara pe o ureche cum ca tiganii luara un sicriu din asta pentru al de-l transhara studentii aia de la Timisoara.Acuma...eu ma intreb: o avea si telecomanda? thinking

| SweetCandy a răspuns:

Qm mai bubulina.....trebuie si mortu ventilatrolling on the floorrolling on the floorpai nu?
egoisto
laughing

| hândel a răspuns:

Avem 19.000 de decese lunar? hypnotized hypnotized N-am prea inteles scopul aerului conditionat la sicrie, dar presupun ca-i pentru. a tine defunctul fresh mai mult timp.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

De acord cu tine. O mare tampenie!

mira
| mira a răspuns:

Pentru unii moartea este o afacere profitabila.Pentru altii este un prilej de a-si etala bogatia.

| BUBULINA explică:

@ardnaxur1961 exact de acolo am aflat si eu de "minunatu" sicriu
si am intrebat toata familia la ce foloseste
si nimeni nu a stiut sa imi raspunda
tocamai din acest motiv am intrebat aici parerea voastra, dar am uitat sa intreb la ce foloseste confused

buna intrebare o avea si telecomanda?
hmmm dar jacuzi o avea?
da net nu are acel sicriu?
ma gandeam ca poate asa o sa comunice decedatul cu familia si cei apropiati care il jelesc

| Psihoyounger a răspuns:

laughing aiurea

Psihoyounger

| JustMeFlory a răspuns:

Mda...adevarul este ca dupa ce oamenii mor au nevoie de aer conditionat!oh go on...nu au toata viata(unii)si au dupastraight face

| sorin a răspuns:

E lansat mai demult, iti dai seama cata nevoie are mortu de aer conditionat, dar cune stie poate ii e cald ca doar e la 2 m sub pamant, doamne ce oamenilaughing

| Ellena a răspuns:

Muream si pe asta nu o auzeamrolling on the floorrolling on the floor...

cu ce folos?straight face

| adyth a răspuns:

Hahahahahaha
hai k m'ai facut sa rad straight face...la ce folos? Vor sa raceasca mortu?

| sese a răspuns:

Nu stiu ce imparat al tiganilor decedat curand (parca din Ardeal) are asa un sicriu si cu capac din sticla incasabila.

| florar a răspuns:

Daca as fi vanzatorul as spune ca e grozav.La fel si daca as avea 5 qatralioane de euro.Cum nu sunt nici una nici alta, prefer sa ma ocup de altceva in timpul liber.(considera ca te ajut sa nu pierzi vremea cu prostii-ups! vb ca mama?)

| ubitzika a răspuns:

Ce rost are dai si banii degeaba laughinge mort ce stie el cum e cald sau recelaughing

| domidoc a răspuns:

Sigur ca e o tampenie. Dar e... tiganeasca.

| christabell a răspuns:

Asta-i ca operatia estetica dupa moartelaughing

| ammodytes a răspuns:

Mi se pare aberant. Pentru cine e aerul conditionat? Pentru viermii care te mananca?hee hee

| cartofiorrrrrrrrrrrrr a răspuns:

Da pentru ce? ca mortul sa nu transpire? ce prostie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tampiti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placut sicriul cu lift interiorrolling on the floor) Cica daca vrei sa'l vezi de aproape pe decedat ridici liftul rolling on the floor
Ce lume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este copirseul lui Dracula, cred ca stiati dejabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tiganie.nu stiu daca as gasi un alt cuvant care sa caracterizeze noua inventie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si curentul electric consumat, cine ii plateste? consumatorul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ineditul sicriu(capacul) are scopul de a mentine trupul neinsufletit al "clientului" la temperatura de 2 grade Celsius se poate monta pe orice tip de sicriu"! e o afacere o inchiriezi pentru zilele de inmormantare in caniculele astea ca sa nu miroase urat trupul!