Mi-a intrat ceva aseara pe o ureche cum ca tiganii luara un sicriu din asta pentru al de-l transhara studentii aia de la Timisoara.Acuma...eu ma intreb: o avea si telecomanda?
Avem 19.000 de decese lunar?
N-am prea inteles scopul aerului conditionat la sicrie, dar presupun ca-i pentru. a tine defunctul fresh mai mult timp.
Pentru unii moartea este o afacere profitabila.Pentru altii este un prilej de a-si etala bogatia.
@ardnaxur1961 exact de acolo am aflat si eu de "minunatu" sicriu
si am intrebat toata familia la ce foloseste
si nimeni nu a stiut sa imi raspunda
tocamai din acest motiv am intrebat aici parerea voastra, dar am uitat sa intreb la ce foloseste ![]()
buna intrebare o avea si telecomanda?
hmmm dar jacuzi o avea?
da net nu are acel sicriu?
ma gandeam ca poate asa o sa comunice decedatul cu familia si cei apropiati care il jelesc
Mda...adevarul este ca dupa ce oamenii mor au nevoie de aer conditionat!
...nu au toata viata(unii)si au dupa
E lansat mai demult, iti dai seama cata nevoie are mortu de aer conditionat, dar cune stie poate ii e cald ca doar e la 2 m sub pamant, doamne ce oameni
Nu stiu ce imparat al tiganilor decedat curand (parca din Ardeal) are asa un sicriu si cu capac din sticla incasabila.
Daca as fi vanzatorul as spune ca e grozav.La fel si daca as avea 5 qatralioane de euro.Cum nu sunt nici una nici alta, prefer sa ma ocup de altceva in timpul liber.(considera ca te ajut sa nu pierzi vremea cu prostii-ups! vb ca mama?)
Mi se pare aberant. Pentru cine e aerul conditionat? Pentru viermii care te mananca?