auran
| auran a întrebat:

Sa ne amintim si de celebrul actor ce ne-a incantat cu deja celebrele filme "Dirty Dancing" şi "Ghost" - Patric Swayze...
http://www.youtube.com/watch?v=7Y0TWOttkVo

Răspuns Câştigător
| iulia_5454 a răspuns:

Daca moartea lui MJ a fost ceva neasteptat (nu eram fan-am devenit dupa moartea lui)moartea lui patrick swaize m-a bulversat.era bolnav, intr-adevar o boala cumplita si nemiloasa dar atat de nedreapta.am crescut cu dirty dancing si am plans la ghost.asa e viata uneori nedreapta(de cele mai multe ori). pacat. a fost un mare actor.rip patrick.

5 răspunsuri:
auran
| auran explică:

Ellene, colega noastra Elena a amintit si de D-lui - de ce nu esti atenta scumpico?

| Dara a răspuns:

Nu stiam... acum am aflat. Nu-mi gasesc vorbele potrivite pentru o asemenea veste. Inca un om al sufletului meu s-a transformat in praf de stele. Odihneasca-se in pace.

| ellene a răspuns:

Intradevar a fost un mare actor si il apreciez pentru filmele foarte bune in care a jucat...insa de Nicu Constantin nu zice nimeni nimic? Totusi el e o valoare a Romaniei, nu Patrick...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad ziceau ieri ori alaltaieri la stiri ca a renuntat la tratament, s-a retras intr-un loc linistit... poate a presimtit ca sfarsitul e aproape

| manvswild22 a răspuns:

Am vazut azi la stiri si imi pare rau ca a murit. Tin minte ca vedeam des filmele cu el cand eram mic.Multa lume va fi nefericita din cauza mortii lui...