Baietelul s-a simtit jignit? Ori ii spui sa taca, ori iti spui prelegerea dupa ce termina celalalt. Si daca iti aduce contraargumente valide, da e mai bun si tu ai spus o prostie.
Ultima varianta este cea mai plauzibila, iar profesorul a fost lipsit de tact.
Daca s-ar intampla asta, eu nu as ridica mana in primul rand. Oricum nu imi place sa fiu in centrul atentiei.
Daca vine cu un contra argument la ce am zis eu facem conversatie, dar daca doar vorbeste peste mine il opresc si ii spun ca nu e civilizat sa intrerupi pe cineva care vorbeste, poate nu l-au invatat parintii, ce stiu eu...
Daca e a doua variant simt ca e un idiot si ma intreb cum de a ajuns in facultate. Daca e prima nu simt nimic, fiecare poate sa aiba o parere.
Mi se intampla des situatia in care cineva vine cu un contra argument la ce zic eu, si atunci e vai de profesor, ca nu isi mai face cursul pana nu terminam noi dezbaterea... Sau dupa cateva zeci de minute zice "Lasa ca mai vorbiti dupa, sa facem si noi cursul asta..." Dar in cazul asta nu e nimic de "simtit" oricine poate sa nu fie de acord cu ce zici tu si sa-si exprime punctul de vedere.
sasha_2369 întreabă: