| TheWho a întrebat:

Sa zicem. nvmhee hee.winking :-J

4 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Da, jalnic. Si daca ma trezeai din somn, iti puteam compune versurile alea. E la moda sa fii poet sau care-i faza de toti o ardeti cu versuri in ultima vreme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poetule, tu vrei multe. Insa opera ta e mai plina de clisee decat compunerile din clasele 1-4 despre mama. Plus ca, daca ne obosim sa facem o analiza textuala, descoperim o inconsistenta in mesaj mai pregnanta decat cea din jocul lui Adi Mutu. Contradictii de idei, erori gramaticale, nu cunosti conceptul de virgula, punct etc.
Vrei exemple?
''As vrea sa nu ma mai minti iubirea mea'' - intre ''minti'' si ''iubirea mea'' intervenea o virgula, care isi are si ea rostul ei;
''As vrea sa nu plangi din vina mea'' - parca te mintea mai devreme? Sau am inteles eu gresit?
''As vrea sa plang pentru tine fara a stii'' - ''a sti'', ca vorbim de infinitiv, aici;
''As vrea sa nu imi mai fie asa dor de tine'' - inca o data: parca te mintea. Cum? De la distanta? Pentru ca oricat mi-as dori sa cred ca e vorba de dorul pe care il simti pentru ''Ea'', cea care era odata, nemaigasindu-ti locul langa cea care a devenit acum, ma indoiesc ca asta e de fapt ceea ce vrei sa transmiti. In intarirea a ceea ce spun aici vin versul urmator si incheierea ce consta in intrebarile retorice;
''As vrea sa numai fie asa pustiu fara tine'' - ''numai'' se scrie legat numai cand poate fi inlocuit cu ''doar'' sau ''decat''. Aici se scrie ''nu mai'';
''As vrea sa nu simtit lipsa mea'' - din nou, aici ori ai pus o litera in plus, trebuind ''simti'', in loc de ''simtit'', ori ai vrut sa spui ''sa nu fi simtit'', dar, judecand dupa restul versurilor, imi vine greu a crede.
Intrebarile ce se vor retorice, din epilog, sunt de un stereotipism si un amatorism de clasa. In ton cu restul creatiei, bineinteles.

| AnaMaria42312 a răspuns:

Deci care'i intrebarea? de ce unii folosesc "pune intrebarea ta aici" doar ca sa-si afiseze creatiile fara rost! scrie clar! utilizezi doar pentru a pune intrebari! sau am mai auzit una : "buna" la o intrebare. totusi ce rost isi are. nu e intrebare!

si inca ceva. TheWho engleza ta e moarta straight face ai foarte multe greseli gramaticale ~ pentru britanici esti un fel de analfabet straight face

| Kaya_1133 a răspuns:

Cred ca vroiai sa spui
Sick of crying, tired of trying.
Yeah, I'm smiling, but inside, I'm dying.