anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sal, am o musca care ma scoate din sarite, am cautat pe google si cica traieste 15 zile, noi ne cunoastem de doua zile si nu cred ca scap cu viata in urmatoarele doua saptamani. x-(
Am incercat sa o prind dar nu pot, cu flit sau raid nu dau ca sunt alergic, daca vreti sa ma ajutati sa stiti ca nu dau fundite, am si eu doua-trei, sa va dea astia care au cu miile si nici voturi nu dau-hai mai ca e doar o musca doar nu am intrebat daca se poate folosi prezervativul pe ambele parti cum fac si cu sosetele.rolling eyes
Daca stiti metode va astept sau fac apel la persoana care a vrut sa killareasca cateva pisici.
(am mai postat intrebarea dar cred ca nu a plecat de la mine, in caz de a fost respinsa va mai dau ocazia inca o data sa o respingeti)hai pabatting eyelashes

8 răspunsuri:
| McHealth a răspuns:

Am eu un hamster... poate fi desertul lui...musca...rolling on the floor

| iri a răspuns:

'pusca-i o perna in cap laughing

| www a răspuns:

Pai deschide geamul. Saau prinde-o cu chestiile alea (nu stiu cum se numesc) pe care le atarni unde vrei tu( in general pe la becuri) sunt niste benzi lipicioase pe care se prind singure mustele ca sunt proastelaughing.

| annda a răspuns:

Dai cu fixativ in ochi laughing

| Deea_4962 a răspuns:

Da cu raid si lasa camera goala vreo 2-3 ore..deschide geamurile ca sa aerisesti si gatabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@www, s-o crezi tu ca e proasta, asta sta pe monitor si imi stie parola de mess si va citeste voua raspunsurile....slabut, pana acum nefolositor....8-|

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Soricelul meu intreaba daca musculitei tale ii place sapunul de fructe de padure. daca da...sa stii ca iti trimit soricelul sa-i tina companie! daca-l chemi pe tipul cu pisicile am sa fac reclamatie la protectia animalelor.(inchide toate luminile si deschizi un geam, in 10 minute ai scapat de ea)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nebundupatine-ala este spionul trimis de mine sa-mi spuna toate parolele tale.de fapt trece pe la toti userii tpu.mai asteapta si tu doua zile ca pleaca singura la altul. laughing