| Trandafirii a întrebat:

am o mare problema!
la mine la casa am vreo 4-5 caini si unul dintre ei a disparut de vreo 3 luni si el era de vreo 3-4 ani, asa si credeam ca nu-l voi mai vedem niciodata! azi cand am fost sa iau de la o stana o oaie pentru Pasti la-am vazut la vreo 1-2 km. de casa si m-am bucurat cand am vazut ca e bine si el acolo fugea dupa masina noastra ( vreun metru s-a tinut dupa noi) si intrebarea este : oare se mai poate intoarce acasa? a mai fost plecat si sa stiti ca eu il recunosc pentru caunostea, dupa culoare, dupa marime si forma (cand a mai plecat de acasa a fost plecat 2-3 zile si sa stiti ca este dresat si intelligent ) se mai poate intoarce acasa? cum? daca il iau ar veni in masina si apoi miroase, etc... dar parintii mei au spus ca cand se mai incalzeste s-ar putea sa ne ducem pentru sa-l luam. daca imi raspundeti v-as multumi foarte mult!

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! happy
Pai eu iti doresc sa il recapeti acasa cat de curand posibil.Trebuia cand l-ai vazut sa incerci sa il atragi dupa tine pana acasa.Bate-i la cap pe parintii tai si mergeti si luati-l.Nu-l puteti lasa asa...sunt cativa ani in care ati fost impreuna, e si el din familie.Cine stie ce are cainele in cap, mai bine v-ati duce si l-ati lua inapoi cat de repede posibil.Succes! happy

| Trandafirii explică (pentru Floreenofficial):

Multumesc dar nu mergea sa il atrag pana acasa ca sunt multe masini, si nu preaot sa ma dau jos din masina ca acolo mai sunt 2 caini pitbull si mi-e frica ..alta idee? happy

| Floreenofficial a răspuns (pentru Trandafirii):

Pai te duci cu parintii tai si il luati, va duceti cu masina cat mai aproape de el.Uite...ma gandesc acum ca poate e bine sa-l ademeniti cu niste mancare, ceva proaspat care sa miroasa frumos, carne, sau ce ii placea lui sa manance.Succes si multumesc pentru fundita! happy

2 răspunsuri: