Nu o sa te faca nimeni prost
Din punctul meu de vedere, atunci cand se fac repatizarile la liceu se repartizeaza si inteligenta elevilor, sa zic asa, adica toti sunteti egali ( cei care ati intrat la liceul respectiv ). Chiar daca unul a avut cu 20 30 de sutimi mai mult, asta nu mai conteaza, sunteti vazuti in mod egal
Mda...Te vor judeca cei ce au luat 9, 8, 10. Dar cei ce au luat 4, 5, 6? Acei oameni cum crezi ca se simt? Lasa ca este bun si 7!
Asta este nota la mate 7, 45, iar 8, 42 media de admitere... oricum Multumesc frumos!
Mai omule...este doar o nota.am crezut ca ai omorat un om din greseala.peste ani si ani nici nu va conta chestia asta.fie ca iei 7 fie ca iei 9, fie ca faci facultate de drept (spre exemplu) fie ca nu faci facultate deloc oricum toti ajungem sa fim chelneri, ospatari, animatori etc.gandeste-te la piata muncii, la viitorul tau nu la o tampenie de nota care poate fi mai tarziu mai buna.calmeaza-te ca nu e un capat de tara.ce conteaza este sa ai bani in ziua de azi.cati sunt de 9 si de 10 si spala podelele cu 3 facultati? o gramada iti spun eu.
Ce sfat iti putem da (pentru ca nu ne-ai zis ce ai facut ), in afara faptului sa incerci sa repari greseala... sa recapti increderea celorlalti...
Este prea tarziu, am luat nota 7, 45 la matematica -examenul de capacitate, stiind ca puteam sa iau o nota mare -9, mi-am dezamagit tatal (m-a ajutat mult la matematica, stiind ceasta materie foarte bine), am intrat la liceul care am vrut, profil mate.-info... insa ceilalti colegi ma vor marginaliza.
Nu inteleg, de ce sa te marginalizeze?
Facandu-ma "prost"... oricum puteam sa fiu atent, dar am dat-o in bara
Multumesc
Nu o sa te faca nimeni prost
Din punctul meu de vedere, atunci cand se fac repatizarile la liceu se repartizeaza si inteligenta elevilor, sa zic asa, adica toti sunteti egali ( cei care ati intrat la liceul respectiv ). Chiar daca unul a avut cu 20 30 de sutimi mai mult, asta nu mai conteaza, sunteti vazuti in mod egal
anonim_4396 întreabă: