| AlhghgfgdgAlxfr a întrebat:

am dat-o in bara, ce sa fac? sunt deprimat.Toti ma vor judeca pentru greseala mea.

Răspuns Câştigător
| AnonimaB100160 a răspuns:

Nu o sa te faca nimeni prost laughing Din punctul meu de vedere, atunci cand se fac repatizarile la liceu se repartizeaza si inteligenta elevilor, sa zic asa, adica toti sunteti egali ( cei care ati intrat la liceul respectiv ). Chiar daca unul a avut cu 20 30 de sutimi mai mult, asta nu mai conteaza, sunteti vazuti in mod egal

9 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Mda...Te vor judeca cei ce au luat 9, 8, 10. Dar cei ce au luat 4, 5, 6? Acei oameni cum crezi ca se simt? Lasa ca este bun si 7!

| AlhghgfgdgAlxfr explică (pentru DanielPH):

Asta este nota la mate 7, 45, iar 8, 42 media de admitere... oricum Multumesc frumos!

| anonim191 a răspuns:

Mai omule...este doar o nota.am crezut ca ai omorat un om din greseala.peste ani si ani nici nu va conta chestia asta.fie ca iei 7 fie ca iei 9, fie ca faci facultate de drept (spre exemplu) fie ca nu faci facultate deloc oricum toti ajungem sa fim chelneri, ospatari, animatori etc.gandeste-te la piata muncii, la viitorul tau nu la o tampenie de nota care poate fi mai tarziu mai buna.calmeaza-te ca nu e un capat de tara.ce conteaza este sa ai bani in ziua de azi.cati sunt de 9 si de 10 si spala podelele cu 3 facultati? o gramada iti spun eu.

| AnonimaB100160 a răspuns:

Ce sfat iti putem da (pentru ca nu ne-ai zis ce ai facut ), in afara faptului sa incerci sa repari greseala... sa recapti increderea celorlalti...

| AlhghgfgdgAlxfr explică (pentru AnonimaB100160):

Este prea tarziu, am luat nota 7, 45 la matematica -examenul de capacitate, stiind ca puteam sa iau o nota mare -9, mi-am dezamagit tatal (m-a ajutat mult la matematica, stiind ceasta materie foarte bine), am intrat la liceul care am vrut, profil mate.-info... insa ceilalti colegi ma vor marginaliza. crying

| AnonimaB100160 a răspuns (pentru AlhghgfgdgAlxfr):

Nu inteleg, de ce sa te marginalizeze?

Facandu-ma "prost"... oricum puteam sa fiu atent, dar am dat-o in bara

Multumescwinking

| AnonimaB100160 a răspuns (pentru AlhghgfgdgAlxfr):

Nu o sa te faca nimeni prost laughing Din punctul meu de vedere, atunci cand se fac repatizarile la liceu se repartizeaza si inteligenta elevilor, sa zic asa, adica toti sunteti egali ( cei care ati intrat la liceul respectiv ). Chiar daca unul a avut cu 20 30 de sutimi mai mult, asta nu mai conteaza, sunteti vazuti in mod egal