Teai asigurat ca iti merge internetul? Ca mie atunci mi se intampla cand nu imi merge internetul.
Daca nici asa nu merce nu stiu cum altcumva.
Mi-e imi apare eroare cod2.Ce inseamna? Mai apare si Cererea pentru download nu a putut fi deschisa.Configuratia nu a putut fi deschisa.Ce sa fac? P.S:Am incercat sa instalez jocul din Gameforge live. Daca stie cineva alt joc mai bun de unde sa-l instalez sa-mi spuneti si mi-e.
Eu dupa ce ma conectez mah joc cateva minute si apoi se blocheaza nu se mai aude melodia si ma da afara din joc si apare o casuta pe care scrie DETECTED_SPEED_HACK si eu nu folosesck niciun hack
... ce sa fac![]()
Si mie imi face ca am downloadat ceva am deinstalat net si apoi nu mai mergea si am instalat Microsoft net frameworck si amers ia-l de aicea http://www.microsoft.com/......ation.aspx
Salut am o problema cu metinul imi iese din iel si imi apare cateodata :Instrucţiunilor de la "0x01bf0b29" referire la memorie "0x01bf0b29" de memorie nu poate fi "citit". Click pe OK pentru a termina programul. Sau niste semnul intrebari maimulte cam asa ceva? si mai jos yes si no