| Popa_George_1996_u2Sd a întrebat:

Salut,

Deno saptamana m-am mutat in București la fratele meu ca sa fiu mai aproape de el.

Eu am stat mai bine de 10 ani in Iasi unde am facut si studiile, numai ca nu mai am asa multe cunostinte in Iasi (lucrez in IT) si am zis ca e o idee buna sa vin sineu in București (si asa aveam chirie in Iasi) sa fiu cu fratele meu.

Stam in cartierul tei, zona alexandru cel bun, ce pot sa zic e ca mi se pare oribil, sunt multi cetateni de etnie, lumea pare ca se uita cu scârbă la mine si in general atmosfera nu e una liniștită ca in Iasi, parca mi-e frica sa ies pe strada la cum e atmosfera pe aici.

Si oamenii, nu mai par prietenoși ca in Iasi, is mulți dubioși si ies cu frica pe strada.

In Iasi ieseam seara la 3 prin pacurari si nu aveam un stress, aici mi-e frica sa ies ziua la mega-ul din fata blocului. E normal? Asa e Bucureștiul sau am nimerit eu aiurea? Nu stiu, fratelui meu ii place (ce-i drept doar aici a gasit job bun) dar mi-e nu imi place deloc gălăgia si agitația si oamenii de aici si cand vorbesc cu el nu intelege ce ii zic. Noi suntem originari din Galati.

2 răspunsuri:
| Popa_George_1996_u2Sd explică:

Scuzati autocorectul, nu mai pot edita postarea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, nu ai nimerit deloc cea mai buna zona... Cu toate astea Bucureștiul e un oraș sigur, la fel de sigur ca și restul marilor orașe din România doar că mult mai aglomerat.