Hey
Uite :d :
?¦? Chiar dacã e micã? Nu te juca cu ea? Pt cã mereu a stiut si stie ce vrea? Nu suportã nicio indiscretie, asta micã e o bestie?¦
•Nu-l lasa pe cel care te face sa suferi sa se creada superior.Zambeste-i! asa ii vei demonstra ca tu esti cel bun si el cel rau!•
Nu e un vis si nicio fantezie. E ceea ce se numeste copilarie. Un episod din serialu` vietzii tale... Care contzine clipe dulci, da` si amare
In spatele unui vis, se ascunde un cosmar dar nu incerca sa visezi caci problemele incet dispar
Dar roata s`a intors cu se intoarce mereu acum prt mine e simplu pentru tine`i mai greu.
sunt asa cum sunt, cum nimeni nu ar vrea sa fie...sunt EU si atat!, cu nimic mai deosebita, dar, totusi ^DIFERITA^
Plec... dar o sa ma intorc[ candva ] Plang... o sa rad[ candva ] Nu`mi pasa, dar mi-a pasat[ candva ] Nu mi`e bine, dar o sa`mi fie [candva]
cat vrei tu sa pari de gigolo. cand ii vezi ochisorii aia iti piere chefu` de a face misto. •
Imi reproshezi ca nu's la nimic atentha, uneori spui ca par suspektha, te contrazic si'ti zic ca nu-i ajea, sunt atentha cum ai ajunsh un nimeni in fatsha meah [; x]
Un raspuns eficient si doar 2 cuvinte : Google It! (daca scrii pe google statusuri amuzante, gasesti acolo cat vrei tu
Scuze Adina din greeala ti-am dat stupid.Am vrut sa iti dau inteligent.Imi pare rau de asta.
κίllą întreabă: