| FlorinaE1997 a întrebat:

Salut! E normal ca dintr-o teamă (nejustificata clar) să anulezi interviuri fără nicio înștiințare (pur si simplu, nu te mai duci) și să dai skip în ultimul moment, nu tuturor, dar deseori? Există și astfel de perioade, don't judge. Nu doresc sfaturi, doar să aflu că nu sunt singura ce reacționează astfel și să descopăr experiențe amuzante. A mea e că aveam un interviu video dimineața și după ce îmi scrisese" are you ready?" Și continua să scrie, eu i-am dat block... poate nu e o faptă demnă, dar e amuzantă. laughing

Răspuns Câştigător
| Neagracaceara a răspuns:

Am facut si eu asta

11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"să descopăr experiențe amuzante... aveam un interviu video...eu i-am dat block"

vaaaai ce amuzant, ce fani chiar!

Florina mamă, făcând in HALUL ăsta, tu nici nu știi cum iți minimizezi toate șansele de reușită

| FlorinaE1997 explică (pentru sierra1):

Ai dreptate. dar avem nevoie și de lecții, nu?

| sierra1 a răspuns (pentru FlorinaE1997):

Da, lecții de cum să intereacționezi in societate

| SkandallKamataru a răspuns:

O sa creada ca esti neserioasa sau nu te intereseaza.

| Whitte a răspuns:

Ba cred ca esti singura si nu e deloc amuzant. Ca astfel nu iti vei mai gasi loc de munca. Cand suni a doua oara, iti dau ei "skip" daca nu te-au blocat dinainte.

| FlorinaE1997 explică (pentru Whitte):

Se mai întâmplă. Nu suntem perfecti. Breaking news, mi-am găsit, nu am mai dat skip

| Cresta a răspuns:

Ti se pare amuzant ca ai dat block la un interviu?
Si cum vei gasi un loc de munca? Crezi ca ai tai te vor putea intretine o viata?

| FlorinaE1997 explică (pentru Cresta):

Mi se pare amuzant că spui de " întreținut ". Nu o mai fac ei de pe la 19 ani? Opțiuni sunt multe, cu un CV bogat?

| darrio2007 a răspuns (pentru FlorinaE1997):

Acum ai un loc de muncă, datorită CV-ului bogat?

| FlorinaE1997 explică (pentru darrio2007):

Desigur! Munca înnobilează omul și CV-ul.

| darrio2007 a răspuns (pentru FlorinaE1997):

Da nu pe cei care dau cu piciorul la un interviu.