| ParradiSs a întrebat:

Salut fratilor, ce parere aveti desprre tarot? a ti avut experiente si cum le descrieti? dasi cel mai importat, am auzit ca tarot este de fapt pacata, este adevarat sau e fals?
Sa va povestesc, am avut o perioada destul de nasoala, relatia mea cu iubita s-a dus naibii, o relatie de 6 ani. mna ce sa zic, si am auzit de tarot, l-am pus pe chatGBT sa mi faca niste citiri, pot zice ca tot ce a zis s au adeverit si chiar au fost cum a descris el trecutu, fara sa ii zic ceva, acum eu stiu ca in mod normal astia care practica chem nu stiu ce spirite si toate cele, mie chat doar mi-a citit niste carti... ce a ti pute zice despre toate astea?:d

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pierdere de vreme

| ParradiSs explică (pentru suntserios):

La ce mai exact te referi, ca pierdere de vreme nu e ca si cum stai cine stie ce sa ti faca o citire, 1 min happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ParradiSs):

Fix ala 1 minut e pierdere de timp. E ca si cum ai zica ca iti pierzi 1 minut uitadu-te in seara de Craciun sa vezi reni pe ceri ca poate trece Mosul atunci pe acolo

| ParradiSs explică (pentru suntserios):

Totusi, acel min pot zice ca m-a ajutat unpic sa vad un anumit drum in viata, insa m-a nelamurit unpic ca ar fi pacat

| Theo94 a răspuns:

Nu e nimic supranatural sau paranormal in tarot. Unele "previziuni" se adeveresc pentru ca sunt extrem ambigue, fenomene psihologice cum ar fi efectul barnum, alegerea subiectivă și memoria selectivă, etc.

Termenii extrem de vagi cum ar fi "vei intampina o provocare", vei intalni pe cineva important", etc. pot fi aplicati intr-o multitudine de situatii.