anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

rasfoind prin unele intrebari de pe acest site am dat de o intrebare care sincer sa fiu m-a lasat fara cuvinte, intrebarea este a unui expert care se arata destul de nemultumit ca i se modereaza raspunsurile, adica daca dv sunteti expert nu trebuie sa fiti moderata sau cum stimabila? uitindu-ma prin multe intrebari si raspunsuri ale acestui expert mi-am dat seama ca sufera de dubla personalitate adica nu se prea potrivesc unele postari cu altele nici la caracter si nici la scris, ce sa inteleg din asta ca sunteti mai multi pe creanga? curat murdar coane Iancule...

Răspuns Câştigător
| roxana_6765 a răspuns:

Buna Irinel! cred ca si tine ca in spatele tastaturii unele persoane vreau sa para ceea ce nu sunt, unii chiar reusesc dar pe o perioada foarte scurta, apoi raman fara replici.Bafta multa si lasa_i sa se simta bine si pe cei care altfel nu o pot face. PACAT. O zi buna

4 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

N-am sa inteleg niciodata psihologia celui ce vorbeste de rau prin spate sau in absenta. Spune cinstit despre cine e vorba fie si numai spre a-i da posibilitatea de a se apara. Vorbirea aceasta la general si insinuanta, e jignitoare pentru cel(cea)despre care e vorba si nici tie nu-ti face cinste. Vorbeste pe sleau, cum spune romanul si interpeleaza direct pe cel (cea)vizat(a). Altminteri nu esti cu nimic mai presus in ceea ce priveste carecterul.Nu te supara, dar asta-i adevarul!

| Vizitiul a răspuns:

Asteptam numele acelui expert si dovezile. In caz contrar te banuim de calomnie... Justifica-ti spusele!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Calomnieeeeee? vad ca unii dintre dumneavoastra sunteti destul de vechi ca sa va dati seama, unii meritati din plin acest titlu de expert sau chiar moderator dar padure fara uscaturi nu se poate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este nimic interesant