anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A mai transportat cineva animalul de companie cu autocarul : din strainatate spre Romania sau invers?
Cateua mea este de talie medie, aproape 11 kg, are carnet de sanatate si are cip/pasaport, mai departe nu stiu ce mi-ar mai trebui pentru a o transporta cu autocarul... banuiesc ca va fi cutia, alte costuri la cat m-ar ajunge si daca as putea sa o tin langa mine in autocar (daca ar accepta compania), gandidu-ma ca este iarna si la bagaje este frig.

Daca cunoasteti sau ati trecut prin asta lamuriti-ma. Plecarea noastra va fi din Grecia spre Romania, circa 12-13 ore vom face pe drum pana in orasul meu.

Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| laramistigan27 a răspuns:

L-am transportat intr-o cusca,prins cu fiare de gratiile ruginite,strans legate de picioarele fragile.laughing Eee, nu, doar glumesc.Pur si simplu, am semnat niste hartii si l-am tinut acolo, langa mine.

| MihaelaDart a răspuns (pentru laramistigan27):

Daca se poate intreaba-ti parintii, asta din ce am vazut ai in jur de 14-15 ani, imposibil de a-mi da un raspuns mai concret. Nu merg pe partea de hartii semnate si atat. Doresc un raspuns amplu si la obiect. Nu am cui sa ma adresez, incerc pe internet sa ma interesez. Plec singura prima data cu catelusa din Grecia... Nu am nici 10-15 ani ca varsta, asta daca ai fi crezut ca m-am amuzat pe raspunsul tau, m-a lasat rece, daca nu cunosti situatia, nu raspunde, este mai simplu decat sa dai sperante cuiva care cauta o rezolvare.

| MihaelaDart a răspuns (pentru laramistigan27):

Pana la urma am gasit raspunsul. Chiar la o agentie de curierat cat si pentru persoane. Transportul unui caine ii trebuie cusca pentru transport si de achitat numai 30 de euro. Nu trebuie nici o hartie sau alte chestii. Cainele va fi pus intr-un loc aerisit langa bagaje, nu va sta impreuna cu mine.

| laramistigan27 a răspuns:

Orasul meu..ai un oras, draga?!
Si ca sa vezi nici tu nu ai mai mult de 15 ani, a?!