Chinezii mananca carne de caine. dar nu-ti inchipui ca mananca carne de caini vagabonzi.Nu neaparat. Am aflat de la varul meu, care a trecut pe acolo cu alte treburi si mi-a spus ca e un intreg ritual.Cainii sunt crescuti in anumite crescatorii, dedicate abatorului. Numai ca éxecutia lor 'se face dupa urmatorul ritual:sun alergati, intr-o pajiste, dupa ce sunt imbatati cu un vin de valoare.Batuti cu bate de basseball pana mor! Sunt cea mai stilata mancare, mai buna decat aripa de rechin sau icrele negre!
In general toate popoarele care au suferit, englezii, chinezii, rusii, olandezii, etc. apreciaza prin traditie mancarea de gandac, serpii, etc. Rusii mananca si carne de om, ca si cateva triburi din Africa. Si englezii sau americanii sau altii au mancat carne de om, pe prietenii lor, in caz de naufragiu, cand nemancati fiind, au dat cu zarul care sa fie mancat primul.Etc.
Oamenii manaca ca si animalele orice pentru a supravietui. Eu ma intreb de tine:crezi ca daca ai nimeri pe o insula pustie cu prietena ta iubita, ai sta 40 de zile nemancati? Cum ati proceda?
Uni spun ca e de cal dar alti spun ca de caine parerea mea este ca daca un chinez ar manca si un (c.a.c.a.t) da ar manca si carne de caine
Din ce cauza crezi ca au ochii asa?
Este stiut despre carnea de caine ca provoaca constipatie.
Da mananca carne de caine, Chiar au si o sarbatoare in iunie in perioada 21-22 cand omoara pentru amuzament si consum mii de caini. S-au facut petitii pentru oprirea acestei sarbatori.
http://www.news.com.au/......7409705198
Da si am auzit ca este dietica carnea de caine.
Ei cresc cainii cum pe la noi cresc porcii.