Bună. ![]()
În primul rând îți urez la mulți ani, să fii sănătos și să ai parte de tot ce îți dorești! :*
Păi ai putea să petreci cu familia și rudele acasă la tine (deși nu cred că ți-ar plăcea). Sau ai putea să faci o petrecere și să inviți mai multă lume la tine acasă. Sau ai putea să ieși cu un grup de prieteni la un restaurant/ bar. Sau ai putea să te duci la cinema să vizionezi un film cu iubita sau cel mai bun prieten. În orice caz, nu te sfătuiesc să-ți petreci ziua de naștere stând la calculator. Dar... Alegerea îți aparține.
La mulți ani, încă o dată.
Multumesc la toti pentru ideea cu pizza a fost super ok!
Ms mult toti aveti vot!
La multi ani! Iesi la o pizza cu prietenii, sau comanda pizza acasa si petrece cu ai tai.N-ar fi rau sa-i iei mamei un buchet de flori, se implinesc n ani de cand te-a nascut...nu?
La mulți ani! Uite cine s-a născut în aceeași zi cu tine, pe 13 iunie: https://clubmistic.ro/2021/06/12/personalitati-nascute-pe-13-iunie/
Buna!
In primul rand, te-as sfatui sa nu-ti petreci ziua singur (probabil) in fata calculatorului. Daca as fi in locul tau, as comanda probabli o pizza si mi-as chema cel mai bun prieten sa petrecem restul zilei.
Sper ca te-am ajutat!
Salut.Eu te-as sfatui sa iti inviti cativa prieteni la tine acasa(sau un bar restaurant etc)Si sa dai o Petrecere! Distractie placuta si...La multi ani
DavidIonescunasrr întreabă: